Blogge igjen (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Blogge igjen

Heija!
Jeg har nylig startet opp denne bloggen da jeg vil bruke denne som en slags dagbok for meg. Jeg venter nemlig en nydlig baby til våren, som jeg gleder meg mye til. Men det er en helt fremmed ting for meg, det å være gravid. Jeg har mye følelser og er av og til redd. Men jeg vet det kommer til å bli den beste opplevelsen i mitt liv. Vi fant ut jeg var gravid i starten av september og det var en lykkedag. Vi hadde prøvd en stund, men ikke alt for lenge og vi ser oss veldig heldige som skal bli nybakte foreldre. Vi hadde vel prøvd i bare et par måneder før vi traff rett! Jeg husker hvor mye jeg leste meg opp om hva som måtte til. Jeg forstår selvsagt det basic'e , men det var visst ikke bare bare, hehe. Lurer på om jeg fulgte bra nok med på skolen om det bare ikke ble tatt bedre opp. Noe jeg tror og synes er ganske dårlig. Jeg skulle ønske det var litt mer komplisert læring ang.slike tema. Som sekualundervisning, det er mye mer enn det man lærer på skolen ,man skulle ha visst. Håper det blir eller er bedre idag. 

Det er mye følelser i sving og jeg kjenner kroppen endre seg. Det er veldig facinerende hva som foregår under en graviditet og jeg håper å kunne dele mye erfaringer og gi tips langs veien til andre på bloggen. Jeg vet noe og er svært uvitende i dette tidspunkt, hehe. Men det er noe som kommer med tiden regner jeg med. Man er ikke ekspert med en gang vettu! Jeg kommer til å skrive et nytt innlegg om litt hvem jeg er osv, så følg med :)

-Anniken ❤ • 21.11.2017 kl.17:46
  Gratulerer så mye! Gleder meg til å lese videre :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta