Dette er litt om meg (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Dette er litt om meg

Hei!

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om meg selv. Jeg kommer til å ha mye privat så alt får dere ikke vite, da det er mye jeg ikke er komfortabel med å dele. Det er for venner og familie. Men mye vil jeg fortelle også!

Mitt navn er Anniken og jeg er ei 22 år gammel kvinne fra Trondheim, er født og oppvokst i byen. Jeg har bare gått ut videregående så langt og har så og si jobbet siden den gang. Jeg hadde en veldig vanskelig tid etter videregående sluttet, da jeg var i et forferdelig forhold. Men mye har blitt ti tusener gang bedre siden den gang. Jeg møtte verdens beste og snilleste, og godhjertede mann i sommeren 2015. Siden har vi vært uadskillelige. Han er min beskytter og vært min kjære i over to år. Jeg elsker han høyere enn alt annet og vi har vært gjennom mye sammen. 
Vi venter nå til våren, en nydelig baby. Vi er overlykkelige, og så heldige! Vi gleder oss som bare det, da vi var utrolig redde en god stund. Vi hadde komplikasjoner som gjorde til at vi trodde vi skulle miste babyen og det slo oss nesten ut. Men alt ble bra og vi har fått enormt mye hjelp fra leger og andre. Mer vil jeg ikke fortelle nå om dette.

Jeg og samboeren min,Filip flyttet sammen for over et år siden, i en super leilighet der vi har skapt et eget liv sammen. Vi har to katter. Ei vi tok inn når vi flyttet inn, fra der Filip bodde før. Ugla, heter hun. Hun var veldig tynn og hadde ikke hatt det bra før. Nå er vi stolte for å si at hun har lagt på seg mye, er super kosete og har det veldig godt her hos oss. Hun er rundt 5 år gammel, men er så herlig og fluffy. Vi har også ganske nylig fått oss en liten kattunge ved navn Pusur. Han er liten og orange, og veldig vill og lekete. Det var mye som skjedde rundt da vi fikk han at mye ble stress og vi hadde ham borte en uke. Det er mye folk ikke vet og det er dumt når ting blir frekt og ekkelt. Det som hadde vært bra var hvis noen spurte oss hva som virkelig foregikk. Men alt ordnet seg og vi har han hos oss nå. Og er super glade for det, da han er bare så søt og god.
 


INSTAGRAM : https://www.instagram.com/annieetondel/
-Anniken ? • Lise
  23.11.2017 kl.21:46
  Aww så søte puser :) fint innlegg, kommer til å lese videre.
  Mehvish
  24.11.2017 kl.11:09
  Gratulerer så mye med babyen som kommer til våren :) Du har mye å glede deg til.  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta