Den verste dagen (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Den verste dagen

Heija!

Min hverdag har endret seg mye. Jeg jobber som regel, men i det siste har jeg måttet være sykmeldt. Jeg har aldri følt meg så sliten som jeg har vært i det siste. Det er utrolig hva en graviditet kan gjøre med kroppen. Jeg er nå nettopp kommet inn i mitt andre trimester, og det har vært er reise bare hit. Jeg begynner å kjenne det på kroppen at det faktisk skjer noe, det har nesten vært litt surrealistisk til nå. Selv om det har vel ikke gått opp for meg enda, haha.

Som jeg har nevnt smått i tidligere innlegg, så hadde vi noen komplikasjoner i starten. Det var en av de mest traumatiske opplevelsene i mitt liv så langt, da jeg hadde ikke følt meg så nede på lenge. Jeg hadde pågående smerter i magen gjennom en morgen som forverret seg utover formiddagen.  Jeg husker jeg hadde hatt en skummel følelse i flere dager at noe var galt. Jeg sa det til samboeren min Filip, og han klarte å roe meg ned, selv om jeg var ganske paranoid. Han er ganske flink til å få meg til å fokusere på annet. Han kjenner meg så godt og jeg er evig takknemlig for han.  Men det som skjedde var at når klokken nærmet seg halv tre, fikk jeg sterke smerter og jeg la meg ned på sengen litt, men det hjalp ikke så mye. Jeg gikk så på do, og da ble jeg så redd som jeg aldri har vært. Jeg blødde ekstremt mye og det var nesten så jeg skulle til å besvime av synet. Jeg kan ikke forklare godt nok hvor mye det var. Jeg fikk så panikk at jeg bare hylte på Filip som kom inn, og jeg tror han da visste allerede hva som hadde skjedd. Jeg viste han, men bare raskt da jeg vet at dette var ikke hyggelig. Vi begge hadde så panikk og jeg brøt sammen på knær foran han og skrek. Han var så rask til å ringe legesenteret og vi fikk komme inn med en gang. De holdt senteret åpent lengere for oss og flere leger jobbet overtid. Da vi kom inn var jeg bare i en tåke av sorg og panikk. Vi ble satt på et privat rom, da jeg var så opprørt. Vi fikk hjelp raskt og fikk en nød ultralyd utført. Alt virket fint, heldigvis. Alt var bra og babyen var ok. Vi fikk så beskjed om at det kunne være en tidlig advarsel om abort, men det gikk bra og her er vi i dag. Alt er fint og jeg kjenner det vokser, noe som er så spennende, men også vondt.

Vi gleder oss nå utrolig mye og vi fokuserer bare på hver eneste dag som går, en etter en. Det er mitt beste tips for nylig gravide, bare ta det med ro og ta hver dag som den kommer. Det er mye å bekymre seg for, og jeg har kanskje bekymret meg litt for mye en god del. Men det er ikke godt for noen, for hverken meg eller babyen, og heller ikke samboeren. Det er best å bare ta ting med ro. Jeg har funnet ut min teknikk for når jeg tenker for mye, og det bør alle når slike tanker sniker seg inn i hodet.

Jeg håper å kunne komme med litt mer tips og slikt etter hvert som tiden går, så følg med 😊

 

-Anniken <3 • Mia
  26.11.2017 kl.20:04
  Uffda, hørtes skummelt ut. Men så bra alt ordet seg, det kommer til å gå fint :) gratulerer btw :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta