Gårdagens tanker (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Gårdagens tanker

Heija!

I går sto det lite på planen for dagen og jeg hadde ikke hatt noen smerter eller noe. Det er uansett da jeg bekymrer meg, uff, jeg har begynt å synes det er godt å kunne kjenne noe skje og utvikle. Men jeg er ikke alt for bekymret, da jeg hadde noen veldig gjenkjennelige mage smerter i går natt. Det er en stikking som gjentas ofte og jeg har fått høre det er et supert tegn fra legen. Jeg har egentlig spurt legen mye om det er den minste ting som skjer da jeg er jo ny til dette. Førstegangs gravid og helt fersk!Jeg begynner å merke det på kroppen og. Det har ikke skjedd så mye forandring i første trimester, men det er så individuelt om hvor mye kroppen vokser den første tiden. Det kan være om man har litt ekstra på magen, eller om man er høy eller lav. Til meg vil jeg nok tro at jeg ikke har merket alt for mye på magen, fordi jeg har dessverre litt ekstra magefett å dra på, haha. Ikke at det er så mye, men tror det er nok til at jeg ikke har sett noe stor forandring. Men jeg og samboeren min har sett nå og vi kjenner det godt at det er en liten baby der. Åååhhh vi er så spente!! Vi er godt inne i uke 15 og babyen er ca 10 cm. Det er bare helt fantastisk å tenke på!
Til midten av desember skal vi på ultralyd, og der skal vi endelig få vite kjønnet. Og ja, vi vil vite det! Vi tenker sånn, dette er vårt første barn sammen og vi vil vite hva som kommer,hehe, rar måte å si det på men ja. Det ser vi fram til og det blir en fantastisk julegave, da vi skal dit bare fire dager før juleaften! Ahhhh, såå opp i skyene nå!

Dagen i går besto av litt rydding i leiligheten og litt vandring på kjøpesenter og til slutt en kinodate ? . Vi så Daddys home 2, Kjempe bra film. Akkurat det vi trengte,noe morsomt og koselig. Pluss gatene i midtbyen er nå bare så koselige, og full av julestemning?? . Alle trær er dekket med julelys og jeg får så juleskrump. Kan nok si jeg gleder meg noe sykt til julen og desember begynner!


Men ha en super kveld videre så sees vi om litt i mitt neste innlegg, da jeg skal skrive litt om hva jeg gjør når jeg trenger råd.

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM: Annieetondel 

FACEBOOK : Annitondel.blogg.no, side for bloggen :)
-Anniken ? • Mesha
  28.11.2017 kl.19:12
  Åhh elsker trondheim om vintern,er bare så kos :) blir spennende å høre om kjønnet senere :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta