Noen som sa jul? (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Noen som sa jul?

Jeg elsker førjulstiden og julen, det er den mest koselige tiden av året. I dag har vi virkelig pyntet godt til julen, og førjulstiden. Jeg vet det er mange som ikke pynter mye før par dager før juleaften. Kanskje er det mest advents pynt som blir satt frem? Lilla og sølv og slikt, men jeg får alltid julestemning med en gang desember begynner og ser ikke noen grunn til å ikke pynte. Haha, jeg er så gal når det gjelder julen. Allerede i midten av november begynte jeg å kjenne juleskrumpen snike seg på.

Jeg og samboeren har laget tradisjoner sammen,da vi begge er like gal etter julen. Vi pynter tidlig og setter opp lys og koser oss med julefilmer. Det at vi venter barn, gjør bare denne tiden ekstra spesiell. Vi vil så gi barnet vårt verdens beste jul fremover i oppveksten. Det er så viktig, da vi begge har oppvokst med mye tradisjoner og fine øyeblikk. Vi gleder så mye til å gi det til vårt barn. 

Dagen i dag besto ikke av så veldig mye, da jeg ikke var helt i form. Begynner å brygge på en liten forkjølelse. Håper på å få gjort unna litt julegave shopping snart å, så orker ikke å være syk nå :(.

Ble ikke langt innlegg i dag heller, jeg er ganske sliten, beklager folkens <3

- Anniken <3

 


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta