Fredags tanker (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Fredags tanker

Jeg har hatt et par lange dager, med litt og hvert. Det er ting som ikke går som man vil av og til og da kan ting gå galt. Heldigvis har jeg fått ordet opp i det og jeg håper på litt bedre tid framover. Jeg vil helst fokusere på graviditeten min, være ute og bare smile. Går jo bra med meg og babyen, selv etter ulykken. Fikk time dagen etter ulykken da jeg ikke fikk komme inn på legevakta. Ble tatt ultralyd der for å bare sjekke om alt var bra og babyen hadde det like fint som før. Det var godt å høre og vi ble veldig lettet. Det er skummelt å være så bekymret, jeg har tross alt et liv i meg, som jeg skal ta vare på og beskytte. Jeg hadde blitt knust om noe hadde skjedd med babyen vår. Det plager meg fortsatt at jeg verken fikk komme inn til legevakta og at han/hun som kjørte på meg(bila) bare stakk av. Jeg hadde aldri klart å gjøre noe sånt, tenk om det hadde vært en mer alvorlig ulykke. Tenk om det hadde vært autovern på siden av veien og jeg ikke fikk stoppet. Jeg hadde krasjet rett inn i det! Jeg blir så lei meg og sur. Jeg håper han/hun sitter igjen med en bulkete bil!

I dag har magen vært bra og formen har vært bra. Har holdt oss inne i dag da vi har noen penger vi må spare, pluss vi hadde litt vasking og rydding å gjøre. Jeg fikk endelig ryddet litt i klærne mine, da jeg har alt for mye, haha. Alle jenter har det kanskje sånn, eller? Det er jo ting som jeg har lyst til å bruke men som nå ikke passer meg. Jeg tar vare på det jeg liker mest, og vet jeg vil bruke når jeg kan begynne å trene og miste litt babyvekt etter graviditeten. Men jeg stresser ikke med det. Jeg skal tross alt bære et barn og føde et barn og ta vare på det etterpå. Jeg kan ikke fokusere på vekten min med en gang. Men jeg har bestemt meg for å ta vare på meg selv også.

 Tenker å få pakket inn litt gaver snart å, da vi fikk kjøpt ferdig alt i går. Det blir spennende til jul, gleder meg mye til at alle skal få gavene sine. Jeg tar meg selv i å tenke på neste jul allerede, da den kommer til å bli litt annerledes, med en baby i hus. Åhh det kommer til å bli fantastisk!!!

Ble litt rart innlegg idag men jeg kommer til å legge ut et innlegg om prosessen min i graviditeten. Sånn hvor langt jeg er og hva som skjer og litt mer fokus der.

-Anniken • 08.12.2017 kl.17:46
  Kjempe fin blogg, kommer til å lese videre😊  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta