Forrige helgs juleforberedelser (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Forrige helgs juleforberedelser

Heija!

I helga ble det enda litt mer juleforberedelser som ble gjort, i mens samboeren og pappa fikset bilen til klar til salg. Nå som babyen skal komme har vi bestemt oss for å skaffe en litt større bil, da vi kommer nok til å trenge plassen. Men det kommer til å bli litt surt å må selge unna fine bila vår, haha. Den har ikke vært så fin hittil, men etter all fiksingen så er den nå myeee bedre enn før.  Men nok om det, trenger ikke å si så mye om det. Vi får nok solgt den fort da vi allerede har mange som er interessert.

Men tilbake til juleforberedelsene. Ble litt baking og julefilm på meg om min mor. Og litt deigspising, hehe, men det må jo til man baker julekaker. Vi bakte Serina kaker og brune pinner, to av våre favoritter! Vi spiser ikke all verden med julekaker så vi baker egentlig ikke noe mye mer enn det. Bortsett fra pepperkaker som vi allerede har bakt med mormor. Men det er så koselig når vi baker sammen til jul. Vi har vår greie, som bare gjør dagen til en fantastisk dag. Etter å ha bakt så vi på den nye tradisjons julefilmen vår, Jul i Flåklypa. Vi er litt over det vanlige glad i søte Ludvig og Solan. Den filmen er jo bare mega koselig da, den er bare så søøøt!

Senere på lørdagskvelden, pakket jeg og samboeren inn alle gavene vi har kjøpt! Har ikke pakket inn gaver så tidlig før, men det var godt å bli ferdig med det. Som regel blir vi ikke ferdige med gavene før i siste liten, så det er godt å tenke på at man er ferdig nå. Da er det bare å glede seg til julekvelden, da alle skal pakke opp. Må si vi gleder oss veldig mye i år da vi har fått tak i mye bra til alle sammen! ÅHHH!

Til søndagen igjen var vi hos foreldrene mine igjen da vi hadde latt bilen stått over natten hos min fars jobb. Og jeg er såå fornøyd med resultatet, bilen ser mye bedre ut nå, så da håper vi på hurtig salg.

I går skulle vi kjøpe gaver til hverandre, jeg og Filip, men det ble ikke så jeg kjøpte noe. Haha, som nesten hver mann, så ønsker han seg ikke noe spesielt, så jeg må bare vente litt til jeg finner den perfekte gaven. Jeg vil virkelig gi han noe som han ønsker seg og blir glad for. Jeg synes det er så viktig at man blir glad, jeg vil se han smile og være kjempe glad.

(alle pakkene ferdig og klar til julaften)

Vet ikke det ikke ble det beste innlegget, men jeg håper å kunne skrive om litt bedre fremover :P

-Anniken <3  • 14.12.2017 kl.16:17
  Så koselig med julebakst og gavepakning. Lykke til med ny bil og det lille nurket som kommer:-) masse god jul  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta