Gravid; uke 19 (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Gravid; uke 19

Heija???

Jeg tenkte å skulle fortelle litt om hvor langt jeg er på vei om om hva som skjer og har skjedd.
Jeg er nå 19 uker på vei og babyen er over 10 cm. Jeg begynner å kjenne liv nå også, noe som betrygger meg veldig. Om natten og morgenen virker det som om han/hun er mest aktiv, da jeg stadig kan få stikk og små smerter eller bare må skikkelig på do, haha. Merker det først nå også på klær og kropp, at jeg har blitt større rundt magen. Ting sitter stramt og er ubehagelig å bruke, klær som jeg har brukt daglig helt til nå må jeg nesten legge bort snart til jeg kan finne de igjen senere. Jeg er litt bekymret over å kjøpe meg gravid klær da, jeg har sett mye rundt og det er forferdelig hvor dyrt det skal være noen plasser. Jeg vil jo helst ikke bruke flere tusenvis på klær jeg bare skal bruke en kort periode. Jeg håper å kanskje kunne kjøpe noe brukt men jeg er heller ikke kjempe komfertabel med det heller. Men men jeg får se litt mer rundt og finne meg noen basis plagg tror jeg. Noen gode bukser og noen fine gensere og topper og har veldig lyst på en fin kjole.

Når det gjelder kroppen så er det jo den åpenbare endringen som har skjedd, magen vokser og jeg må si jeg føler meg usikker av og til om jeg skal være en stolt kvinne som ikke gjemmer den eller om jeg bare skal bruke store gensere og gjemme den. Hva synes dere? Jeg beundrer de som kan stolt vise fram,og jeg føler noen dager jeg kunne tenkt meg det jeg å, men så tar de dårlige tankene over. Hva om folk bare synes jeg er tjukk? Stygg? Ikke klarer å kle meg bedre? Ahh jeg skulle ønske jeg ikke brydde meg litt av og til. Jeg skal jo få være stolt og det er jeg, for jeg bærer fram mitt barn, noe det beste en kvinne kan gjøre. Så hvorfor tenker jeg så dumt?

Jeg begynner å kjenne hormonene komme å,wææ det er ikke til å styre av og til. Det er fælt, jeg vil så gjerne ikke bli ei sur kjerring haha uff. Men men jeg trøster meg med at det er ikke sånn for alltid.

Mer kroppsmessige forandringer så er det ryggen og halebeinet mitt som har begynt å gjøre veldig vondt. Jeg hadde små problemer med halebeinet før og jeg visste det kom til å bli et problem,men jeg håper det ikke forverrer seg alt for mye. Jeg har jo en fysisk jobb også som kan ødelegge mye om jeg ikke får tilrettelegging snart.

Nå er det bare noen få dager igjen til ultralyd og vi er sååååå spente, iiip! Det kommer til å bli en super dag. Jeg kan nesten ikke vente. Pluss det er jo snart jul å, alt har gått så fort unna! Bare poff! Så er det julaften.

Idag gikk dagen på å være med familien og kose seg på julemarked her i Trondheim. Det var utrolig koselig. Med telt som serverte kakao og julebrus med en stor varm peis og julelys. Så var det hjemmelaget pizza og håndball kamp hjem til mor og far. Skuffende at norge tapte,men men er ikke noe å gjøre med nå.

(bilde lånt fra min mor)
Jeg håper dere har hatt en super tredje søndag advent ??

-Anniken ?


 • 18.12.2017 kl.20:53
  Så super spennende! Jeg synes du ikke bør tenke på hva alle andre synes, du er gravid og du skal få være stolt av det du bærer fram. Vær sexy, vær fin og vær stolt!
  19.12.2017 kl.00:10
  tusen takk, det er kjempe godt å høre :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta