Gutt eller jente? (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Gutt eller jente?

Heija!

I går var endelig dagen for ultralyden kommet og både jeg og samboer var så spente at vi nesten ikke fikk noe søvn i går natt. Kanskje vi fikk knappe 4 timer, hehe. Vi hadde fått time tidlig imorgen og vi sover som regel litt om morgenen. Så det var ikke enkelt å komme seg opp, haha. Må vel egentlig bli vant til det det.

Vi kjørte tidlig tidlig for å ikke komme for sent da jeg var merkelig nervøs. Vi hadde time 8.10 og kom dit 7.40, haha, men det var lik så greit så slapp vi det stresset med å stå i rush trafikk og streve med å finne parkering. Jeg hadde vært nøye med å finne ut akkurat hvor vi skulle også så vi gikk akkurat der vi skulle med en gang, ikke likt oss, haha. Vi var de første der, og jeg kunne nesten ikke sitte i ro. Jeg tok med meg et blad derfra som det sto mye fint i, var mye jeg hadde lurt på som sto der så det var supert å lese mens vi ventet. 
Både jeg å samboeren hoppet opp når det var vår tur og hjertet mitt var så i halsen. Jeg var sååå utrolig spent. De sjekker jo mye på denne ultralyden. Hjertet til babyen, hjernet, ryggen, alt som kan sjekkes. Det er jo nå vi får vite om alt er bra med babyen. 
Og det var det. Alt var helt fint, alt er normalt. Ti fingre og ti tær og frisk! Åhh jeg er så glad!! Det var virkelig en spesiell opplevelse å få denne ultralyden. Hun som tok undersøkelsen var veldig nøye og utrolig hyggelig. Jeg måtte legge meg på en seng også tok hun på iskald ultralyd gele, haha. Hun sa hun hadde satt på varmen slik at den ikke skulle være så kald men tror ikke det hjalp mye. 
Vi satt der lenge mens hun nøye undersøkte, og tok masse bilder som vi fikk med oss. Både vanlige og et 3D bilde. Og babyen vår er så søt :) 

Til slutt så spurte hun om vi hadde noen spørsmål og hun hadde ikke sagt noe om kjønnet gjennom hele undersøkelsen så vi satt der i spenning. Så vi spurte, og hun sa hun ventet bare på at vi skulle spørre. Ahh og vi som ventet på at hun skulle spørre oss! Hun flyttet seg over og viste oss babyen. Hun pekte ut søte lille rumpen og så sa hun det, det vi ventet på så lenge. Det er ei JENTE!!!❤❤ jeg gråt litt av utrolig glede da rett etter hun sa det. Jeg ble så sykt glad! Jeg hadde ikke ventet det, jeg var så sikkert på at det ble en gutt! Alle sammen sa det : "det blir en gutt, det blir en gutt". Så det var en hyggelig og fantastisk overaskelse! 

På veien ut av sykehuset stoppet jeg og filip opp i trappen og gråt av glede og klemte hverandre hardt. Vi har aldri vært så glad, og vi er overlykkelige. Vi gleder oss nå til lille god jenta vår kommer :) 

Etter nyheten måtte vi gjøre ferdig noen siste juleforberedelser. Jeg og filip lagde den styggeste julegenseren noen sinne, hahaha. Satte oss så ned å så Frozen og spiste noe godt etter en super dag!

Ha en super torsdag videre og god jul!

-Anniken❤ • 21.12.2017 kl.23:15
  Å så koselig. Gratulere med lille jenten<3 og godt alt så fint ut på ultralyden  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta