GOD JUL! (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

GOD JUL!

Heija og fortsatt god jul!

Håper alle sammen har hatt ei fantastisk fin jul og koset seg med god mat og gode folk! Jeg har ihvertfall det. Jeg har storkoset meg så mye og jeg vil så gjerne at disse dagene skal gå litt saktere, føler de går fra meg. Jeg synes det var bare i går jeg og Filip dro til mine foreldre på lillejuleaften. Ahh, nei det går bare alt for fort når man har det gøy.
I min familie er det en tradisjon å komme på julegrøt med mandel på lillejuleaften. Det kickstarter julen litt, selv om det føles ut som det har vært jul siden desember begynte , hehe. Jeg vant dessverre ikke mandelen i år heller, men det går bra, gaven til vinnern blir som regel delt da det er alltid noe julegodis. Det med julegrøten har faktisk ikke vært en lang tradisjon hos oss, men tror det faktisk var jeg som sa at vi burde begynne med det. Tror jeg bare savnet litt julegrøt, som btw eeer så godt!

(Store pakkehaugen vår)


Til jul bruker vi å være hos mine foreldre en god stund å bare kose oss og spise god mat og myeee godis ( twist er en stor favoritt). Vi dro hjem idag, men skal dit imorgen igjen en tur å se en julefilm vi bruker å få med oss. Siden lillejuleaften har vi sovet over i gjesterommet som var jenterommet mitt. Det er ikke verdens beste seng da det er en sovesofa, men det gjør ikke så mye når jeg er i julemodus og juleglede! Det er noe med disse juletradisjonene som man må verne om. Siden jeg var liten har vi alltid pyntet tre på lillejuleaften og sett på kvelden før kvelden. Og så på juleaften blir vi vekt tidlig til en full julestrømpe med godis og så ned til fulldekket bord til julefrokost. Jeg får alltid så juleskrump av disse tradisjonene. Selvfølgelig kommer jo snekker andersen og askepott på listen av tradisjoner, da de mååå bare sees! Det er ikke noe som gir mer julestemning enn de to!
Det ble litt annerledes i år men det går bra, vi tente lys på kirkegården hos bestemoren til samboeren min filip. Det er viktig å kunne få gjort ting som vi begge bryr oss om. Det blir jo feriet jule hjemme hos min familie av ulike grunner å da vil jeg gjerne at han også skal få den julen han vil. Få tent lys hos sine, levert gaver osv. Min familie har er jo spesiell og litt rare så at det jo noe å venne seg til. Men de er svært velkomne og de ser filip på som familie, så jeg vet de prøver sitt aller beste for at han å ikke skal bli glemt da andre ting har skjedd.
Lengere ut på juleaften i år ble det en tidlig tur på kirkegården for å tenne lys hos min morfar og storebror. Der møtte vi på min mormor og onkel med følge. Etter å ha tent lys og pratet litt løst, drar vi hjemover og forbereder oss til kvelden og middagen. Jeg ble dessverre litt dårlig rett etter kirkegården. Fikk så utrolig vondt i hofta mi og ble så svimmel og kvalm at jeg måtte bare ta en liten blund for å få litt hvile før kvelden. Heldigvis hjalp det og jeg følte meg pigg resten av kvelden. Når klokken slo fem spiste vi alle, nyldeig ribbe med fantastisk god saus. Etterfulgt av deilig riskrem. Perfekte julematen!
Så var man igjen stappmett og sløv hahaha. Men mange pakker som må åpnes også gjensto. Og etter fire timer da klokken snart var halv tolv var vi ferdig med alle pakkene. Det er så herlig å se familien bli så glad for det de får, hele dem bare lyser opp og jeg blir så glad. Det er sånn at med alderen så synes jeg at det er blitt morsommere å gi bort enn å få. Det gjør noe med en å vite at man gleder noen andre slik.
Jeg fikk mye fint jeg å, fikk mye fine baby klær, små sokker og bodyer! Så søtt! Av mine foreldre fikk vi også et stellebord som er er veldig praktisk. Det kan klappes sammen og det er lommer og badestamp og er svært bra for oss. Vi har ikke all verden med plass. Selv om vi har heller ikke lite plass. Vi har sånn passe med god plass, hehe. Av min beste going, filip, fikk jeg massasje pute og verdens finteste ring. Han er verdens beste??


I år har det vært det utrolig spesielt. Med en liten baby i magen, kjenner jeg at jeg gleder meg så mye til neste jul. Jeg gleder meg til å dele nye og gamle tradisjoner med min datter og min kjære filip. Jeg gleder meg til den fremtiden vi har sammen?? Det kommer til å bli en nydelig tid framover og vi begge gleder oss noe sykt. Eller hele familien gleder seg å! ?
Tror lille jenta vår likte julematen og julekosen også, da hun har vært så livlig de siste dagene. Hun begynte først å sparke meg natt til juleaften, noe som var en merkelig med helt fantastisk følelse. Ene sparket skvatt jeg til skikkelig da jeg må si hun tok hardt i. Det er bare aå gøy å kjenne henne mer nå. Det gir meg litt trygghet faktisk. Åhh jeg gleder meg til hun vokser mer og begynner å vise mer om hva hun kan. Sterke lille jenta vår?


Jeg håper dere har en super jul videre og vi sees i neste innlegg??

-Anniken <3 • Maria
  27.12.2017 kl.13:19
  God jul!! Håper du får en fin romjul videre :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta