BABYSHOPPING (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

BABYSHOPPING

God romjul alle sammen!

De siste dagene har blitt brukt til å begynne med innkjøp av det vi trenger når lille jenta vår kommer. Det er ikke akkurat stress nå, men jeg har fått en del panikk over meg. Som om jeg ikke en gang vet hva jeg skal ha noe lenger. Det er ikke en god følelse og jeg trenger ikke å høre den klassiske «alle nybakte foreldre føler det sånn». Jo, greit, det tror jeg på, men det får meg ikke til å bli noe bedre akkurat nå. Er jeg egentlig klar? Jeg kan ikke noe mye om det å ta vare på et barn, jeg kan ikke å skifte bleie, pleie og vaske en baby, og mate og amme og alt som kommer med. Jeg har jo prøvd å lest meg opp litt, men jo mer jeg leser jo mer panikk får jeg. Og jeg føler jeg kommer til å være så alene? At det er bare jeg som må mate og pleie og skifte og kle på babyen. Fordi det er jo morens jobb? jeg må vite alt. JEG må lese meg opp, JEG må gjøre ditt, JEG må gjøre datt. Ikke pappaen, nei han skal bare leke og si hvor søt babyen er?AHHH, det er sånn jeg føler meg nå. Bare håpløs og helt alene. Det gjør meg redd. For jeg klarer ikke dette for meg selv.

 

Men fra min forskrekkelige bekymringer til noe mer hyggelig og det jeg egentlig ville dele med dere. Babyshoppingen! Yey! Som jeg nevnte har vi vært å kjøpt litt sånn basic ting vi trenger, som kluter, trekk til stellebord, pysjer og bodyer. Det er så mye fint der ute og mye kommer i pakker. Det er perfekt for babyshoppingen. Da det skal vel sies at man trenger en del av alt, hehe. Så mye som en baby griser til litt, her og der. Vi fikk gavekort i julegave, på ikea, der de har myyee smart. Vi kjøpte flere ti pakker med kluter for babisen, trekk, smekker og nattposer. Vi vet at smekker trenger hun ikke hele tiden med en gang, men det er alltid kjekt å ha kjøpt inn slik man slipper å springe rundt når man står i det.

Det er ganske gøy å gå å se på klær til lillejenta vår, det må jeg si er det jeg liker best. Det er så utrolig mye søtt og fint der ute. Senest i dag var vi en tur innom babyshop og cubus. På babyshop har de mye fine kvalitetsklær som er slitesterke og god. Det er plassen man bør gå hvis man vil ha god ull og kvalitet, men så er prisene noe høyere enn «vanlige» butikker. Jeg foretrekker å se på «billig» butikkene først, slik som HM, Cubus, Kappahl osv. Fordi de har store mengder med pakker med flere bodyer, pysjer og gode tilbud som gjør at man får kjøpt litt mer. Jeg vet at noe ikke er i samme kvalitet, men den er ikke dårlig heller. Jeg kommer nok til å bare kjøpe det jeg føler er bra. Jeg skal stole på min egen dømmekraft.

-Anniken <3


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta