2018 - Et nytt eventyr (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

2018 - Et nytt eventyr

Heija og GODT NYTT ÅR alle sammen!

Jeg håper alle sammen hadde ei super feiring i går og nå ligger flat ute på sofaen, klar for et nytt år! Det gjør jeg i hvert fall, selv om jeg vet at det er mye som venter meg i løpet av 2018. Mye jeg gleder meg til, og noe jeg gruer meg litt til. Men uansett så kommer dette året til å bli en helt ny forandring i livet mitt. Lille gojenta vår kommer til våren og det kommer til å bli en fantastisk reise med henne. Vi gleder oss så til å møte henne!

Selv om en helt ny baby vil jo bety at mye vil forandre seg. Mye av det vi gjør nå, kan vi ikke gjøre. Vi må nok tilpasse oss den nye sjefen i huset utover høsten, hehe. Men det gjør meg ikke så bekymret som jeg trodde. Ja, jeg får ikke den samme friheten som før og jeg har noen som er veldig avhengig av meg, men jeg tror at jeg og samboeren min kommer til å klare dette så bra. Vi er et godt team, selv om man blir litt irriterte av og til, så i bunn er vi supre sammen. Og dette er vi klare for. Vi snakket så mye om det når vi begynte å prøve, at vi ville starte en familie sammen. Det må jeg si, at den følelsen av å kunne skape nytt liv, en datter, det er det herligste som finnes. Jeg elsker han høyt og det å kunne bære vårt barn er rett og slett magisk. Litt klissete kanskje, men det er bare sånn jeg føler det. Kjærlighet altså!

Ser tilbake på 2017 og jeg vet jeg har hatt et godt år, selv med litt vanskeligheter her og der, men ikke noe stort. Det har vært fylt med mye tid sammen med familie, kjæreste og kos. Jeg husker starten av året var tøff, da det hadde skjedd mye til forrige jul som ikke var hyggelig, men vi kom oss gjennom det og gikk videre. Så ble det mye lykke for meg da jeg fikk begynne å jobbe der jeg jobber nå. Med verdens beste sjef, som er forståelsesfull. Jeg føler jeg tilhører der, mer enn noen andre plasser jeg har jobbet tidligere. Har dessverre vært gjennom en del vonde jobber, med dårlige folk og daglig ledere, så det var helt himmelsk å få komme dit. Nå jobber jeg ikke så mye, pga. dårlig rygg og bekken. Men jeg vet jeg har en plass som setter pris på ansatte. Som gjør det supert å gå på jobb de dagene jeg kan nå. Mot sommeren, som er uten tvil den best tiden på året, ble det mye jobbing faktisk. Men også tid til mye kos. Grilling med familien, tradisjons tur til Alvdal med hele gjengen og så en kjæreste tur til Tusenfryd. Jeg og Filip kjørte ned til tusenfryd og overnattet i en fantastisk leilighet etter noe om og men. Jeg hadde bestilt rom på en super koselig hyttepark (det var det jeg trodde), men viste seg å være et crappy nedslitt rom på et skittent og ekkelt hotell som var koblet med hytteparken som lå på andre siden av veien. Det var nedtur som bare det, så vi måtte bare si at dette var ikke som forventet og vi fikk så en 50 kvadrats leilighet i stedet, som lå midt i hytteparken. Med panorama utsikt og hele pakka! Turen ble reddet! Da var det bare å komme seg til Tusenfryd, som filip aldri hadde vært. Der ble vi så fra morgen til kveld, hele åpningstiden. Det var en herlig tur. Mot høsten fant vi så ut at jeg var gravid og da ble babylykken stor. Det var mye opp og ned, mye redsel, men vi er nå i lykkerus over den lille godjenta vår.

Det har vært et supert år og nå er det bare å glede seg til nye utfordringer og gleder i 2018. Jeg har tenkt litt på det med nyttårsforsetter, og jeg har ikke mange egentlig. Føler jeg har en del på stell, noe som må fikses. Men mine er så; Mer tid til å gjøre det som gjør meg glad og glede andre. Jeg har en tendens til å være negativ av og til og det skal endres! Har dere noen forsetter? 😊

Nyttårsfeiringen vår ble ikke en stor fest med mye drikking og slikt i år, det ble tilbragt hos min mamma og pappa, der pappa hadde laget nydelig kalkun middag. Så herlig! Kvelden gikk så ganske rolig for seg, med litt spilling av Politisk Ukorrekt og Speak out. Hahaha, de er noen av de morsomste spillene jeg har spilt. Spesielt i min familie, der vi alle er ganske rare og tar ikke hverandre så veldig på alvor. Det ble jo også litt fyring av fyrverkeri i år, da min bror hadde kjøpt noen bokser. Det er noe med det drønnet av fyrverkeriet som jeg bare digger, haha. Etter å ha spilt litt mer og sett en god film og spist mye godt, var det å kjøre opp til NTNU og se på fyrverkeriet på festningen. Det var dessverre litt skuffende i år, men det var en grunn til det. Tydeligvis hadde en løs hund klart å springe inn ved oppskytingen av det og forsinket alt. Jeg synes det var rart at det ikke varte lenge. Men men hva skal man gjøre. Hadde en super feiring uansett og er glad for å velkomme et nytt år!

Nå blir resten av dagen brukt til å gjøre absolutt ingenting, haha!

-Anniken <3 • Maria
  01.01.2018 kl.20:53
  Godt nyttår!! Gleder meg til å lese mer :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta