Shopping for den voksende magen (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Shopping for den voksende magen

Heija❤

Jeg har nettopp kommet inn i uke 22 og jeg må begynne å finne meg noen klær som passer den voksende magen min. Det har vært vondt i det siste å bruke de gamle buksene mine. Det strammer så mye rundt magen at det er ekstremt ubehagelig. Jeg har jo utsatt å kjøpe meg nye bukser fordi at jeg hadde sett for meg at jeg måtte kjøpe meg dyre gravid/mamma bukser. Men det er ikke mulig. Det er så dyrt! Det er litt skammelig, med tanke på at det er noe vi må kjøpe, noe vi trenger. Akkurat som bind,tamponger og hygiene produkter. Det er noe vi som kvinner MÅ gjennom, selv om du må selvfølgelig ikke ha barn om du ikke vil. Men det er mange, MANGE, som velger å ha barn. Og jeg synes tilbudene skulle vært litt bedre. Hvertfall burde klær og nødvendigheter være billigere.Jeg har sett nesten over alt, både HM, Cubus, kappahl, zalando, ellos, jah det som er og det er ikke mulig å finne en bukse til en rimelig pris. Jeg skjønner at kanskje ikke 399 ,- er så dyrt , men som regel trenger man mer enn et par. Og da er man plutselig opp i tusenlappen. Jeg vil helst ikke bruke flere tusen på dette. Jeg har jo ikke planer å bruke dette når babyen er født. Kanskje litt rett etter men en stund etter så vil jeg ikke ha gravid mage mer og jeg vil ty til de "vanlige" klærne igjen.
Heldigvis har jeg funnet ut, etter min frustrasjon og naivenhet, at jeg ikke trenger disse dyre klærne. Jeg kan lik så godt finne meg store klær, til ordentlige priser. Bukser med store strikk og behagelig stoff er det jeg kommer til å holde utkikk etter. Har allerde fått kjøpt inn noe. Noe som er litt løst nå, men som kan funke framover. Og jeg er positiv til dette. Det finnes mye fint der ute som ikke er trange jeans, så jeg tror nok jeg kommer til å klare meg fint. Dessuten er det bare å dyppe seg ned i januarsalgene som foregår og man kan finne mye kupp.

I går var fikk jeg shoppet inn to nye bukser. En fra HM og en fra Cubus, begge i stretchy mykt stoff med strikk og knyting. Synes det har blitt så viktig med komfort, da gravidmagen kommer til å bringe mye ukomfortable tider og da trenger jeg ikke at klærne sitter feil. Begge av buksene jeg kjøpte er i mørke farger da jeg har en lite kompleks for hvor stor jeg er. Synes det er godt å ha noe som virker slimmende på kroppen. Kall meg dum, men det hjelper på selvtilliten. Den fra HM, er en type harem/jogge bukse i et tynnere stoff som er lett å ha på. Trives godt i den og kostet ikke all verden. Den fra Cubus var litt tykkere, satt litt strammere i lårene, men har et behagelig strikk i midjen som gjør den lett å bevege seg i. Pluss begge har mye plass til en voksende mage.


Tenker å få kjøpt meg noen tykke strømpebukser og noen basic kjoler framover, for å kunne variere litt og føle meg bra. Strever litt med selvbilde etter som jeg blir større og større. Føler meg nesten bare litt klumpete, men håper dette endrer seg. Derfor jeg vil prøve å ta godt vare på meg selv framover❤

En liten oppdatering om formen ; hadde sterke smerter i går. Bekken og hofte gjorde utrolig vondt. Jeg var svimmel, skjelven og helt ute en stund. Jeg våknet med en bølge av smerte som gjorde at jeg nesten ikke klarte å stå, og jeg måtte bli kledd på av samboeren. Han satte meg ned på senga med massasje puten han ga meg til jul og fikk myknet opp litt av smertene. Men det var veldig ille, jeg har ikke kjent sånn smerte før og det gjør meg nervøs av og til. Jeg tenker på fødselen og hvor vanskelig det kommer til æ bli når jeg blir bare slått ut av slike smerter. De er nok sikkert ikke i nærheten av det fødsel vil bringe av smerter. Uff er nok ikke bra å tenke sånn, men det bare skjer av og til. Jeg håper å kunne få snakket med en jordmor snart å få planlagt litt nærmere, føler jeg snart går tom for tid.

Det var litt tanker for idag, vil gjerne høre litt hva dere synes. Kommenter gjerne!

-Anniken ❤


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta