Masker fra The Body Shop (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Masker fra The Body Shop

Heija!

Jeg er ofte sliten og slått ut av graviditeten og det er nå jeg har merket at det har vært godt å ta vare på seg selv litt ekstra enn det jeg har gjort før. Jeg var ikke så flink til å sette pris på meg selv før og det kjenner det på kroppen at det er virkelig på tide å ta litt ekstra vare på seg selv. Graviditeten gjør meg veldig trøtt og sliten og noen ganger er jeg bare helt utslått. Det er dager da jeg tenker at jeg bare vil ligge i senga å krølle meg under dyna. Om natten er det heller ikke helt enkelt å sove godt, da magen har begynt å bli tung. Jeg kan ikke ligge på ryggen pga livmoren som vokser og presser på, som gjør meg bare dårlig og svimmel. Litt dumt da jeg liker så å ligge på ryggen,haha. Men sånn er det bare, jeg kan ikke utsette meg og jenta vår for det.

Jeg har mye gode masker fra the Body Shop. Jeg bruker som regel bare sminke og hudpleie fra The Body Shop, da det meste behandler huden min godt. Jeg har tidligere brukt mye som har gitt meg dårlig hud, mye kviser og rødhet og utrolig tørr hud. Jeg byttet til en foundation fra The Body Shop for en stund siden, da jeg slet så mye med arr fra gamle kviser og mye tørrhet. Men så byttet jeg ut nesten alt og mye har blitt utrolig mye bedre! Maskene jeg har brukt i det siste er laget av natur stoffer, uten parfyme og urene stoffer som gjør at huden min reagerer. De er avslappende, og gjør huden myk og ren. Elsker de utrolig godt, og er noe jeg bruker tre-fire gang i uken. Ikke alt for lenge, for de er sterke, men nok til at jeg blir avslappet og kan ta det med ro.

Etter behandling med maskene, vasker jeg ansiktet med en varm klut og skyller bort restene. Jeg bruker et serum fra en serie som heter Tea Tree, som bare består av naturlige stoffer. Det lukter ikke alltid så godt men den er utrolig fin å bruke. Den renser dypt i porene og gir en følelse av at man bare er helt ren. Etter dette tar jeg på en fuktighetskrem, den er utrolig lett og myk og perfekt for min hud.

Når litt pampering er ferdig, blir det som regel å tulle seg under et teppe med kakao og se på netflix med samboeren <3

-Anniken <3


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta