De siste dagene (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

De siste dagene

Heija

Beklager for at jeg har vært litt stille et par dager nå,men jeg har hatt veldig vondt i hofta og bekkenet og det har vært veldig slitsomt. Det har vært noen tunge dager og jeg har virkelig ikke hatt noen inspisrasjon til å skrive mye dessverre. Jeg har måttet lytte til kroppen og tatt det veldig med ro. Jeg skulle jo egentlig jobbe i uken her å,men må ha stått over alt. Det fortviler meg da jeg vil så gjerne dra på jobb. Det er virkelig ikke gøy å sitte hjemme hele tiden. Føler meg litt innestengt til tider og det blir kjedelige dager. Jeg og Filip prøver jo å gjøre det beste ut av dagene, være litt ute, få dagen til å gå, men av og til går de sakte. Spesielt nå når jeg har fått så vondt som jeg har. Når jeg går er det smertefullt, og jeg prøver å ignorere de og ha det bra. Men jeg har ikke alltid det.
På tirsdag presterte jeg å falle i trappen ned til inngangsdøren. Den var tykk med is og jeg datt rett på rumpa. Det var virkelig ikke godt. Filip måtte bære meg inn til sofaen , legge puter rundt meg å trøste meg. Jeg fikk slike sterke smerter at det kjentes ut som jeg skulle besvime en stund. Jeg ble svimmel, og helt sliten. Siden da har jeg hatt problemer med å gå og hatt veldig vondt. Men jeg klarer å gå, bare jeg må bruke en evighet for å flytte på meg.


Bekkensmerter er ikke en ting å kødde med. Det har jeg merket. Det er en av de verste tingene som kommer med graviditeten, er jeg sikker på. Ihvertfall en av de verste. Og det er ikke alt for mye man kan gjøre med det heller. Lindring kan man, men ikke alt fungerer i lengden. Men råd jeg har fått er ; ved sterke smerter og for rask lindring, bruk noe kaldt. Som is eller en kald klut mot stedet. Lett massasje i 20 min. Varmt vann og trening i basseng skal være veldig bra. Hvis ikke mye av kjerringrådene demper smertene, anbefales man til fysioterapeut.
Jeg har ikke vært til fysio enda, vet ikke om jeg skal det. Det er en vurdering jeg vil ta ettersom hvor vondt jeg har det framover. Jeg ser an om hvile og kjerringråd for nå.

Jeg beklager for at innlegget bare handlet om mine smerter,men jeg har virkelig ikke mer å fortelle om akkurat nå.

-Anniken❤


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta