INNKJØP OG GRAVIDOPPDATERING (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

INNKJØP OG GRAVIDOPPDATERING

Heija

Liten oppdatering.
Siden sist jeg skrev har mine bekymringer senket seg litt. Jeg har ikke vært like paranoid, da jeg har endelig begynt å se forandringer på magen. Den har blitt mye mer rund, og det vises virkelig at det vokser ei lita jente der. Men det var tungt å tenke på, for jeg er jo ikke kjempestor nå heller og jeg trodde at det kanskje kunne være noe galt med henne. Jeg så for meg at kanskje hadde hun ikke vokst normalt, jeg spist for lite og hun ikke hadde fått de næringene og vitaminene hun trenger. Men vi var hos ultralyd igjen nå i går, da vi fikk tilbud å være med å lære studenter , eller de fikk øve seg på ultralyd på meg. Synes det var veldig greit synes jeg, altså man må jo få lært opp morgendagens jordmødre også,pluss vi fikk timen gratis med fler bilder og ekstra tid til å se på lille jenta vår. Bare kjempe stas! Det var fire studenter som tok tur på å gå gjennom en vanlig ultralyd og synes alle var veldig flinke, viste hensyn og var veldig vennlig og spurte ofto om jeg hadde det greit. Jeg har troen på at de kommer til å bli supre nye jordmødre.

Jeg er snart i uke 24 og jeg føler alt går så utrolig fort unna for øyeblikket. Det kjøpes ting og det planlegges og det skjer mye som jeg ikke helt har klart å hold følge med, hehe. Skal nå til min første time hos jordmor imorgen, og det skal bli spennende. Jeg håper å kunne få fortelle litt om hvordan jeg har hatt det å få litt mer hjelp, spesielt med litt fødselsangst osv. Det er en skummel tid jeg skal inn i og det friker meg ut litt av og til. Jeg er redd for smerten jeg kommer til å ha, redd for om noe vil gå galt, redd for at jeg ikke er sterk nok til å klare fødselen. Jah, ganske mye altså. Men jeg regner med det er normalt å bekymre seg litt som førtegangsfødende.
Hva er normalt å spørre jordmor egentlig? Er det noen som kan fortelle litt om sin opplevelse og dele litt. Tror det hadde hjulpet meg mye. Føler jeg ikke helt har fått med meg alt jeg vil spørre om. Fint om noen ville dele litt med ei litt forvirret ei,hehe.


Over til litt annet, har gjort litt mer innkjøp til babisen vår. Vi var så heldige at min mormor ville spandere på oss en ny sprinkelseng og madrass. Det er utrolig snilt og vi setter pris på det. Pluss vi har også fått vogn fra Filips mor, noe som hjelper kjempe mye.
Vi var på en tur på ikea i går og valgte ut seng med mormor og mamma, da kjøpte vi ei hvit og solid seng som kan justeres. Bunnen kan heves og senkes, noe som er supert da vi kan ha den i flere år ettersom hun vokser. I starten kommer vi til å bruke ene delen fra vognen til å legge henne ned, for hun er jo ikke alt for stor til å begynne med,hehe. Etter å ha plukket ut seng, valgt vi madrass og gikk litt å så på leker og litt mer. Min mor gleder seg veldig til å møte sitt første barnebarn, tror hun synes det er veldig stas. Samme med min mormor, hun blir jo oldemor og det må jo være veldig spesielt. Tror begge kommer å skjemme bort jenta vår. Akkurat som besteforeldre skal egentlig.


(bilde lånt fra ikea)


Det ble jo en liten tur på City Lade etter Ikea, der vi dro innom Barnas hus. Mye der koster veldig mye og det er litt grunnen til at vi ikke har kjøpt mye i butikk. Jeg er stadig innom Jollyroom da jeg synes de har veldig mye fint. Pluss nå har de hatt januarsalg og mye til opptil 70% rabatt. Jeg skal kjøpe litt når lønnen kommer inn. Jeg føler jeg ikke har fått kjøpt så mye selv og jeg er litt lei meg for det. Det er jo greit at foreldre osv kjøper de store tingene, men de små synes jeg virkelig at vi som venter barnet kan få lov til å kjøpe. Det har jeg tross alt gledet meg til, å kjøpe inn vippestol, babygym, leker, utstyr osv. Uansett om det blir kjøpt for meg kommer jeg til å kjøpe det jeg vil ha uansett. Jeg må få lov til å kjøpe inn til min egen datter.Vi gikk også innom Polarn O. Pyret, og der kjøpte vi en liten genser som jeg og Filip har sett på siden før jeg i det hele tatt ble gravid. Den er bare suuuuuper søt! Har ei søt lita bie på fronten. Elsker den! Inne på HM hadde de også salg som vi jeg og mamma ble helt gal i. Vi så utrolig mye fint og søtt og vi så for oss allerede neste jul og til sommern. De hadde bare verdens søteste kjole, og en super fluffy bolero til å ha over. Ååååh! Jeg gleder meg sånn til å kjøpe masse søte små kjoler!
Mormor kjøpte en liten heldress som er myk og god, en skikkelig kosedress. Det er en Ole Brum dress og bare helt herlig!-Anniken❤


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta