Helga som va (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Helga som va

Heija

Ville bare fortelle litt om hvordan helgen min var. Var på min første time hos jordmor på fredag og det var virkelig godt å endelig få snakket om det jeg ville, om det som bekymret meg. Jeg får en tett oppfølgning derfra pga tidligere plager, noe som er helt topp! Det er godt å ha noen som vil høre på hva jeg har å si og betrygge meg litt, enn bare samboer. Greit nok å snakke med han, men det er ikke alltid like lett. Jeg føler jeg bare plagsom som nok en gang er nedfor eller litt lei. Jeg er full av hormoner som tar over, og det er ikke lett å bra å oppfattes som sint og lei og sur hele tiden. Det er faktisk vanskelig, og fælt å ha det slik.
Men å dra til jordmor var et nytt skritt videre og det betrygger meg å vite at jeg har noen å gå til framover, og at jeg får hjelp og kan begynne å planlegge mer framover. Fødsel, trening, oppfølging osv.
Selv om jeg ikke fikk spurt om alt jeg ville så følte jeg det var en fin time å begynne med. Jordmor var veldig vennlig, hørte på det jeg sa og var svært forståelsesfull.Lørdagen besto av ganske lite, vi merket av ene delen på bilen hang litt så, vi bestemte oss for å ikke kjøre så mye. Litt kjedelig å være inne en hel lørdag, men vi fikk kommet oss ut litt mot kvelden, da vi dro en tur til mine foreldre. Noe som alltid får meg i godt humør. Jeg elsker å snakke med de, pluss jeg føler meg alltid så hjemme når jeg er der. Kanskje ikke rart når det er barndomshjemmet? Vi skulle egentlig bare hente noe å så dra, men endte opp å være der en god stund. Fikk mat og godis, noe som var kjempesnilt. Og jeg koser meg alltid såå mye der, så hjalp veldig med å heve opp den litt triste lørdagen.
Søndagen var litt mer aktiv, da jeg og filip gikk en koselig liten tur rundt der vi bor. Fikk med oss en nydelig tid av døgnet da solen var akkurat på vei ned og lyset var kjempe fint. Det var ganske kaldt, men det var virkelig godt å komme seg litt ut å bevege på seg. Jeg har ikke vært så alt for flink på å røre meg i graviditeten, noe jeg vil bli mye flinkere på! Så var det kjempe godt å komme inn igjen å ta en varm kopp kakao.


Jeg hadde litt bekymringer utover dagen på søndag, da jeg i det siste har kjent lite liv i magen. Jeg var blitt vant til relativt mye liv hver dag, og plutselig så stoppet det. Det er ikke et godt tegn i mitt hode, og jeg var veldig nede. Jeg ringte legevakta og fikk beskjed om å drikke noe søtt og legge neg ned. Dette hjalp, da sukkeret fram provoserer bevegelse. Det betrygget meg litt, men jeg har fortsatt kjent lite liv og det bekymrer meg enda.
Senere på søndagen dro vi, sammen med en kompis av Filip, på bowling 1. Der kjørte de gokart mot hverandre og vi spilte litt bowling etterpå, som jeg vant!! Med to poeng hahaha! Det var kjempekoselig og det var gøy å gjøre noe annet på en søndag enn å bare stirre på tven.Jeg har følt meg veldig nede de siste dagene, da det er så mye som bekymrer meg. Det er mye rot i hodet mitt og jeg går konstant å tenker og tenker. På babyen, på meg, på jobb, penger, bil og at jeg ikke har hatt så mye matlyst i det siste. Er det noe uvanlig når man er gravid? Bør jeg ringe legen, med tanke på lite bevegelse og lite matlyst? Jeg håper at ting vil ordne seg, men akkurat nå føler det er så mye som ligger å plager meg.

Jeg har også fått en pakke fra zalando, men tenker å legge ut innlegg om det senere.

-Anniken❤


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta