Tunge uker (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Tunge uker

Heija!

Alt for lenge siden sist! Jeg har hatt et par harde uker, både i hodet og i kroppen. Jeg har vært sliten av smerter i mage og bekken og alt for mye tanker som tar over. Det er mye som har skjedd, både flere besøk på sykehuset, fysioterapi og mye annet. Jeg hadde bekymringer om lite bevegelse i magen, og at det var noe galt. Det var en ekkel følelse å kjenne på. Jeg begynte en dag å kjenne mindre spark og bevegelser enn det jeg hadde blitt vant til og da begynte også hodet å gå på overtid. Jeg tenkte og grublet og det var virkelig ikke bra for meg. Jeg slet meg ut psykisk ved å over bekymre meg og ikke gå til legen med en gang. Noe jeg bør være flinkere til. Å si fra om når jeg har det vondt og faktisk kjenner at det er noe som ikke stemmer. Og så ringe legen å få det evt sjekket, for tro meg, det hjelper ikke å sitte å være sta! Heldigvis så kom jeg meg over min vranghet og tok meg sammen og ringte til føden. Der ble jeg tatt inn med en gang og jordmor der fikk sjekket om alt var bra. Noe det var,og jeg hadde slitt meg ut forgjeves. Er det noe jeg angrer på så er det dette. Jeg vil bli så mye flinkere til å innse at jeg faktisk er i en sårbar stilling og må tenke på flere enn meg selv. Jeg har faktisk et liv til i meg og jeg har et stort ansvar. Etter dette var det en del andre ting som gjorde ting vanskelig og jeg hadde også smerter som ikke gjorde ting lettere. Men det som skjedde så var at jeg kastet opp blod. Så jeg ringte legen med en gang og fikk komme inn der med en gang. Der ble jeg raskt undersøkt og de lyttet på magen. Jeg ble så sendt på sykehuset for innleggelse og var der i flere timer. Jeg ble poket i og stukket i flere ganger. De stakk etter blod på flere steder på begge armene mine og det var virkelig ikke godt. Det gjorde meg sykt svimmel og ekkel,hadde ikke rukket å få i meg noe mye å spise. Så etter timesvis med venting og stikking fikk jeg dra hjem, uten å vite hva som var galt. Mest sannsynlig bare sår i halsen. Jaja.

Til noe som er bra så er det at vi har satt opp sprinkel senga, passet perfekt inne på rommet vårt og det var litt godt og litt skremmende. Det begynner virkelig å nærme seg nå!! Wææ, bare 3 og en halv måned igjen ca. Jeg må si jeg gleder meg og gruer meg. Det er mye forandringer som skjer og det er mye som kommer til å endres, men jeg gleder meg også til lille jenta vår er her. Jeg gleder meg utrolig mye til å dulle med henne og ta vare på henne.

Har de siste ukene også vært en del med familien, gå turer og feire bursdager. Er det noe som løfter humøret så er der de. Jeg elsker å være med de. Uten de vet jeg ikke helt hva jeg hadde gjort. Vi har vært å matet endene på Øya her i Trondheim og det er bare så gøy! Forrige helg hadde vi med oss et brød og jeg gikk fram til vannkanten og løftet det opp. Vi skulle gå litt videre til der alle endene samles og jeg fikk alle som svømte ved vannkanten til å snu og følge etter meg, haha. Det var utrolig gøy. Alle endene bare snudde når de så brødet og var helt ville når vi ført begynte å mate de. Vi var ned å matet de idag å men var tydelig mette idag. Ikke like engasjerte, hahaha. Men fortsatt såå søte!

Jeg kommer meg et innlegg ganske snart om litt mer oppdatering om graviditeten og forbredelsene til lille jenta kommer!

-Anniken <3


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta