Valentinsdagen,og litt mer (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Valentinsdagen,og litt mer

Heija!

Håper alle sammen hadde en super valentinsdag, enten med kjæreste, venner eller bare en kosekveld alene. Jeg personlig synes den dagen legger unødig mye press på par til å være perfekte. Jeg fikk så mange snap, med bilder av lys, perfekt kosemiddag, blomster og kyssing. Ja, greit, jeg og hadde en god dag med samboeren, men jeg trenger ikke å sende mange kyssebilder av meg og han til alle sammen. For meg handler det mer om å bare være med han, kose meg og bruke litt ekstra tid på hverandre.

Jeg og Filip gikk oss en superkoselig tur i skogen, ved Granåsen.  Der tente vi bål, satte oss i en koselig liten krok for oss selv, spiste pølse og kjeks og sjokolade. Været var ikke helt perfekt, men det var oppholds og vi fikk varmet oss på bålet som vi strevde litt med, haha. Vi hadde tenkt å ta med ved, men vi bestemte oss for å bare bruke det vi fant. Tror vi skinnet nesten alle trærne i nærheten, uff. Men det var veldig koselig og utrolig godt å komme seg ut i naturen litt, få litt frisk luft.  Først hadde vi jo tenkt oss opp mot vassfjellet, ved loddbekken, men så er det jo umulig å parkere og komme seg opp dit. Vi prøvde å kjøre opp den siste bakken, men bilen ville rett og slett ikke. Stoppet halvveis opp og spølet med hjulene og jeg måtte bare rygge meg ned igjen. Etter skuffelsen der så husket vi på Granåsen, der vi hadde gått tur med familien min tidligere i fjor høst. Det er veldig mange fine stier opp der, både til skog og innsjø. Anbefaler virkelig å gå der om du bor i Trondheim! Resten av dagen, gikk til å bare ta det med ro. Jeg blir veldig fort sliten akkurat nå og da er det bare godt å slappe av. Spiste middag og dro ut en liten tur, så ble det hjemme og tenne litt lys, og spise noe godt og se på film. For meg var dagen helt perfekt. Jeg elsker Filip veldig høyt og bare det å ha det godt med han, er den beste gaven jeg kan få.

I går var det endelig tiden for ny time med jordmor, og det trengte jeg virkelig. Det var mye jeg hadde på hjertet og noe fikk jeg sagt. Hun er veldig flink, og hun bryr seg virkelig om at jeg skal ha det bra. Jeg skal gå til jordmor nå hver andre uke, da jeg har en del historie med psykisk helse og at jeg trenger virkelig å få litt ekstra oppfølging. Dessverre ble det ikke helt nok tid i går til å gå gjennom alt jeg lurte på , men det er godt å vite at det ikke er alt for lenge til neste gang. Pluss jeg kan bare ringe, eller sende mail om det er noe som virkelig plager meg. Det begynner virkelig å ta på med alle hormonene nå og jeg er ikke verdens beste til å håndtere de bra, så å kunne få gått til henne og snakket ut litt, hjelper MYE. Jeg kjenner bare jeg fikk ut litt i går, selv om det ikke var alt for mye, men bare det var ekstremt godt.

Alt var også helt normalt med babyen, hjerteslagene var fine, veksten er god og det var ikke noe galt med prøvene. Alltid like godt å høre at hun har det bra inne i magen. Jeg har jo begynt å bli mer og mer sulten, så jeg hadde jo lagt på meg litt siden siste veiing. Men jeg har ikke vokst så all verden, men det handler litt om kroppsfasongen min og hva jeg veide før jeg ble gravid osv. Jeg bekymrer meg ikke like mye nå som før, fordi jeg ser jo og merker ganske godt at hun blir større. Spesielt på bekkenet merker jeg det, det stikker og gnisser og gjør mye vondt til tider. Heldigvis får jeg også hjelp til dette på fysioen. Tre måneder til ca, med dette så er det over. Kjenner jeg allerede gleder meg til hun er ute, og jeg kan ha henne i armene mine i stedet. Pluss at det kommer til å bli godt å kunne få bevege seg litt lettere, etter en stund så klart, ikke med en gang etter fødsel. Men jeg må ærlig si at jeg kommer til å kjempe hardt for å få tilbake, eller i hvert fall prøve å få tilbake kroppen og formen.

-Anniken <3


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta