Babyshopping og litt om hva som er nytt (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Babyshopping og litt om hva som er nytt

Heija!

Alt for lenge siden sist men inspirasjonen har ikke vært med meg i det siste. Jeg er mye sliten, trøtt og bare rett og slett bleh for tiden. Begynner virkelig å kjenne det på kroppen. Ryggen er værst! Det begynner å bli så tungt foran, da lille jenta vår fortsetter å vokse. Det er ikke like lett å sove, eller værst å FÅ TIL å sovne først, haha. Har jo hatt en doomoo gravid og ammepute med meg nesten hele graviditeten, og den har virkelig reddet meg. Men nå begynner alt å bli litt ukomfertabelt. Egentlig ikke rart med tanke på at magen har jo blitt større. Det er tungt og vondt, det merkes at man nå er inne i tredje og siste trimester. Det er nå man holder på å glede seg til hun er ute og vi kan holde henne. Vi begynner jo å ha alt så og si på plass, har mye klær, seng, en handy vippestol/vugge, stellebord, vogn, stol jah, det meste. Mangler bare litt småting som dyne og sengetrekk, laken og tepper. Ellers er vi godt på vei!

Vi var på babyshopping i forrige uke med mine foreldre, der de var så snille at de kjøpte mye klær og smekker. Vi var vel ute i ganske mange timer, der vi alle var helt gale og ville ha alt det søte småe vi så. Det er så utrolig mye fint der ute, og så mye søtt! Ahh får jo helt dilla når man går å skal handle litt. Det som vi skulle ha var vel mest bodyer og slikt, sokker osv. Før forrige uke hadde jo vi litt men vi manglet også en god del. Nå begynner vi å nærme oss og forhåpentligvis kan vi snart si oss ferdige, selv om hvis man ser noe super søtt som jeg vil ha tror jeg bare kjøper det uansett,haha.

Ellers så går dagene litt i ett, er litt lei av å gå hjemme hver dag. Føler at jeg bare blir mer og mer rastløs. Mange sier jeg må nyte tiden, før babyen kommer, men jeg skulle virkelig ønske jeg kunne jobbe. Føler meg litt stengt inne og isolert til tider. Det tar virkelig på humøret og hormonene. Jeg er ofte sliten og kan bli lett småsur og irritert. Av og til får jeg veldig vondt i hodet pga det og det gjør jo ikke alt bedre. Uff bare syter her nå, men det er litt lov føler jeg. Det er tungt å bære fram barn, det er ikke en lett oppgave og kroppen, selv om det er laget for dette, blir sliten. Jeg prøver jo å være så aktiv som jeg kan, gå litt tur, være ute, ikke bare sitte på sofaen. Men blir mye av det å, når formen ikke er på topp.

Sist uke var vi hos jordmor igjen, da jeg får ganske tett oppfølging pga min psykiske helse. Det å gå dit er som å gå til terapaut eller psykolog. Hun er utrolig dyktig i jobben sin, bryr seg mye og jeg føler at jeg alltid får snakket ut om hva en som plager meg der. Vi begynte nå med å snakke om fødsel og mine tanker rundt det. Noe som jeg er veldig redd for. Jeg kan ikke si at jeg gleder meg akkurat. Jeg er ganske så nervøs og redd. Og noe som ikke hjelper på er jo at det tilbys ikke fødselsforbredende kurs mer, det synes jeg så utrolig dumt. For jeg aner virkelig ikke alt som skjer under en fødsel. Det er som om vi bare blir sendt til eksamen uten å få øvd. Nå må man bare lese seg opp så godt som mulig. Lese bøker, nett og snakke med jordmor. For meg føler jeg ikke det er nok av og til. Føler jeg så gjerne skulle ha blitt fortalt og vist hva jeg skal gjøre. Jeg skjønner jo hovedpoenget, men hvordan er det egentlig å føde? Hvordan skal jeg puste? Hvordan er det på fødeavdelingen? Alt det jeg føler jeg ikke kommer til å få svar på.

(har ikke tatt så bra bilder i det siste heller, så det blir et selfie bilde idag)

Jeg kommer ihvertfall til å stille jordmor en haaaauuug med spørsmål fremover. Slik at jeg kan være godt nok forberedt. Jeg kommer snart med et nytt innlegg, en ny graviditetsoppdatering.

-Anniken <3 • 06.03.2018 kl.19:46
  kjempefine klær og ting :)
  06.03.2018 kl.20:32
  Så masse fint :D
  06.03.2018 kl.21:18
  så utrolig søte klesplagg :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta