Gravidoppdatering uke 32 (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Gravidoppdatering uke 32

Heija

Nå er det tredje og siste trimesteret godt igang og tiden går unna. Det er slitsomt, tung og vondt, det skal jeg være ærlig om. Det er virkelig ikke bare glede og lykke akkurat nå. Det er slitsomt på kropp og sinn og jeg kjenner at hormonene er virkelig på topp nivå. De svinger og jeg kan gå fra å være glad til å bli sint på få sekunder. Det skremmer meg litt, da jeg liker ikke å miste kontrollen slik. Men det blir bare enda verre å prøve å holde det inne. Jeg gjorde det en liten stund, prøvde å være blid og posiriv og svært hyggelig. Men jeg kunne ikke være meg selv. Jeg følte jeg ikke "fikk lov" til å ha følelser. Som om jeg bare er en plagsom dott som griner hele tiden. Det er virkelig ikke lett nå. Jeg må få lov til å være lei meg, gråte uten videre, bare få det ut. Det er titusener med hormoner som sirkler rundt i meg nå og det er faktisk ikke mulig noe mer å holde alt inn.
Ja, som dere kan lese så er ikke alt så bra hele tiden med meg. Det er tungt å være til nå, pluss at jeg skulle virkelig ønske at jeg var på jobb noen ganger i uka. Jeg kjeder meg, og blir så lei av å være hjemme.
Dette var litt oppdstering om hvordan humøret er i hvertfall, uff..
Med kroppen er det nå ryggen og fremsiden av bekkenet som gjør vondt. Det er ikke godt å sove, og føler ikke jeg får hvilt mye i det hele tatt om natten. Ryggen er til tider så vondt at jeg blir helt borte, og stille. Jeg går til fysio ukentlig, noe som har hjulpet mye i bekkenet, da det ikke gjør alt for vondt der mer. Nå skal vi fokusere mer på ryggen og fremsiden, og jeg håper det blir litt lettere framover. På fremsiden av bekkenet gjør det vondt når jeg går, står og snur meg om natten. Det er ofte jeg må bruke pusten aktivt for at det ikke skal gjøre alt for vondt.

Lille go'jenta vår T, hun er svæææært aktiv nå. Jeg tror det begynner å bli trangt til henne, da hun stadig snur og vrir på seg, sparker og spreller. Det er en god følelse å vite at det er godt med liv, men det begynner å bli ubehagelig. Det er nesten hele dagen, med små mellomroms pauser. Det er verst når jeg skal legge meg, og om morgenen. Hun sparker og dytter i begge sidene mine. Noe som ikke funker så bra når de enste gode liggestillingene til meg er å ligge på siden.   Hun begynner jo å bli stor, er snart på 1,5 kg og 37 cm, så det er klart at ting blir trangere i magen.

Når det gjelder fødselen så begynnee redselen å ta på ganske mye. Jeg gruer meg sånn og føler at jeg er ganske alene. Jeg vet jeg ikke er det, men jeg klarer barebikke få bort den følelsen.. skal til jordmor til uken igjen og da håper jeg å kunne få snakket litt ut om alt aom plager meg rundt dette. Hun er virkelig flink til å få meg til å føle meg bra og ønsket.

Btw: annet som er nytt , jeg har farget håret rosa💖 • 23.03.2018 kl.20:29
  Ikke s lenge siden jeg selv gikk gravid jeg hadde det heelt likt som deg med hormonene! Men du fr bare tenke at alle rundt deg er klar over at du er gravid og skjnner hva som flger med :-) Det er slitsomt vre gravid det er helt greit vre i drlig humr innimellom! Men hper du koser deg litt med babymagen uansett :-)

  N har jeg fdt to ganger og har egentlig ikke grudd meg noe srlig til noen av gangene. Kroppen er laget for g gjennom det, ja- det er vondt, men det er ett veldig godt helsevesen her i norge som passer p deg det gr nok mye bedre enn du tror! :-)
  23.03.2018 kl.20:42
  Uff, ikke s greit med slike plager.. Er jo heldigvis ikke alt for mange ukene igjen, men krysser fingrene for at du fr det bedre lenge snart:)

  Utrolig tff rosa-farge!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 r, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Flg meg p Instragram: @Annieetondel Lik bloggen p Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta