Hormoner, strekkmerker og påske (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hormoner, strekkmerker og påske

Heija

Som overskriften sier er dette et innlegg om litt av hvert. Jeg har begynt å få strekkmerker, eller vel, har fått en del. Og for meg er det krise. Jeg føler at kroppen min blir tatt i fra meg, og at den forandrer seg alt for mye.  Ja, jeg visste at jeg kom til å vokse og at magen strekker seg og alt det der, men det hjelper ikke. Det hjelper ikke heller å få den frasen "Men du bærer på noe fint, et barn". Selvfølgelig vet jeg det! Jeg er klar over at jeg bærer på et barn, og at det er noe av det mest vidunderlige tingene som finnes, men det hjelper ikke på selvbilde mitt.. Jeg føler at jeg forsvinner, at det ikke mye igjen av meg selv snart. Jeg har begynt å komme tilbake til gamle tanker, da jeg var litt større, da jeg hatet meg selv. Jeg vil ikke tenke slik, jeg vil ikke se på meg selv i speilet å se bare"FEIT". Jeg føler meg ikke bra, og jeg er rett og slett ikke særlig komfertabel med kroppen min for øyeblikket. Det er vanskelig, da jeg ikke kan gjøre noe med det. Jeg kan ikke kontrollere det, jeg kan ikke bare "slanke" meg eller trene hardt for å bli kvitt det. Akkurat nå er jeg hjelpesløs og jeg er nøtt til å bare se på at kroppen min blir tatt over og ødelagt. Dette får meg virkelig ikke til å føle meg bra, stolt eller noe som helst. Jeg vil bare skjule magen, skjule lårene, skjule meg selv rett og slett. Det er tungt å ha det slikt, men jeg tenker jeg ikke er den første som har følt det slikt. Nå så bruker jeg jo en haug med olje og krem på magen, flere ganger om dagen, for å prøve å forhindre at jeg får mange flere. Bio-oil, spenol og kokossmør(body butter), de er virkelig en livredder nå. 

Hormonene er like ille som de stygge strekkmerkene. Jeg har fått oppleve at det er som å være tenåring igjen. Det er slitsomt, det er hardt og tungt og jeg blir rett og slett lei av meg selv. Lei av at humøret skal hoppe opp og ned så ofte. Lei av å bli irritert fort, lei av å ikke forstå hvordan jeg kan takle de, hvordan jeg kan stoppe de. Hvis det er noen som har noen tips å komme med, så vær så snill å kom med de, jeg er desperat etter å få litt hjelp om hvordan å roe ned svingningene, 

Over til noe mye mer hyggelig! Påska! Den har jeg tilbringt her i Trondheim, sammen med samboeren og familien. Den ble starten med en byvandring og lunsj med mamma, pappa og storebror. Vi prøvde ut Døgnvill, og ble veldig fornøyd. Burgerne var jo helt utrolig gode, må si jeg ikke har smakt bedre på veldig lenge. Det slo Egon, der vi egentlig hadde tenkt oss. Pluss været har jo bare vært helt herlig her i Trondheim, kunne jo ikke bedt om en bedre påske. Solen har vært opp hver dag, uten en sky på himmelen.Torsdagen, var det den årlige turen ut til bunkersene på Agdenes. Det var virkelig nydelig sol og fint vær, men dessverre var vinden veldig kald og bitende. Så det ble ikke noe langt opphold der, dro heller hjem hos mine foreldre der vi satt i solveggen og koste oss med kvikklunsj, brus og godt selskap. Fredagen ble brukt til avslapping, og en liten kjøretur rundt byneset og litt vask av bil. På lørdagen dro hele familien en tur til Åre, der det var virkelig ikke bare oss som var. Det var stappfullt, over alt! Egentlig ikke så rart når det var mest sannsynlig den eneste dagen butikkene var åpen. Haha, så da fikk vi oppleve mye kø, og folkehav, da de andre skulle handle på systembolaget. Men alt i alt var det en utrolig koselig tur, da vi satt på til mamma og pappa, og hadde mye gøy i bilen. Fikk handlet veeeeldig mye godis og, haha. Nesten litt for mye. Resten av påska var bare avslappning og rolige dager hjemme og i solen.  

Påska har vært super og jeg har kost meg masse, selv om det ble by påske. Håper alle sammen har hatt en superduper påske , enten på hytta, på reise eller i byen :)

-Anniken <3


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta