100 % ÆRLIG OG BLOTTET (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

100 % ÆRLIG OG BLOTTET

Heija!

Jeg har bestemt meg for å blotte det som er vanskeligst for meg å dele, men det er noe jeg trenger å komme meg over. Jeg vil ikke holdes tilbake og være en mindre versjon av meg selv. Som jeg skrev i forrige innlegg er det strekkmerkene mine som får meg til å føle meg veldig dårlig. Følelsen av at jeg forsvinner, at kroppen blir ødelagt er ikke god. Jeg vil ikke ha det sånn og jeg vil ikke måtte skjule meg selv. Hva skal jeg gjøre etter fødselen? Når sommeren kommer og man vil sole seg, ha på minst mulig klær? Jo, da vil ikke jeg måtte sitte i store gensere og lange bukser, mens andre går i lette klær og nyter solen. Det er en kamp i hodet mitt, om hva jeg vil og hva jeg bør føle. Bør jeg være stolt? Stolt over det jeg gjør, at jeg bærer på et nytt menneske, stolt over av å klare det som er noe av det største en kvinne gjør. Jeg vil så gjerne være der. Føle meg så bra og så hærlig av det jeg gjør.

Sosiale medier er mye av grunnen til at jeg føler meg fæl og stygg som gravid. Instagram er full av perfekte mammaer og perfekte gravide, uten et eneste strekkmerke, arr eller noe som helst. Det får meg til å lure, til å tenke. Hvorfor får jeg alt sammen? Jeg smører meg med olje, krem og er aldri tørr på magen. Hvorfor skal jeg absolutt få disse stripene som kan ødelegge så mye.

Men nå vil jeg vise, nå vil jeg ikke skjule. Jeg vil vise at ikke alle er den perfekte instagram gravide. Jeg er ekte, jeg er en kvinne, jeg er meg. Selv med strekkmerker.

-Anniken • 04.04.2018 kl.19:32
  Du er vakker :D Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge meg :)
  Oda
  11.04.2018 kl.14:12
  Strekkmerker er kanskje ikke vakkert. Men det viser at man lever. Og for et liv! Og du skaper nytt liv! Det er så lett å ikke være fornøyd med seg selv i dagens samfunn (kanskje det var lett før og hva vet jeg), men vi burde alle bruke energi på akseptere hvem vi er. Spesielt de tingene vi ikke får gjort noe med.

  Du er vakker, du er nydelig, og alle merker på kroppen viser at man lever :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta