Gravidfrustrasjoner og bursdag (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Gravidfrustrasjoner og bursdag

Heija

Det er nå rundt 6 uker igjen til termin og det er nervepirrende å vente og tenke på fødsel og tiden etterpå. Samme som at jeg og Filip gleder oss veldig til å se jenta vår, holde henne og ha henne i armene våre. Det er ikke like skummelt å tenke på tiden etterpå, nå som vi har mye klart og at jeg vet at vi kommer til å få så mye hjelp. Jeg har jo pratet om mine bekymringer til jordmor og vi har sammen søkt meg og babisen inn til en hjelpegruppe for nye mammaer. Det er mange som søker på dette, så det er ikke sikkert jeg får plass der, men jeg håper. Uansett så vet jeg at jeg får masse hjelp fra familie, helsestasjon og venner.

Det eneste vi mangler nå er vel egentlig bare bleier og vaskemiddel, ellers så har vi mye på plass. Det er vel bare for henne å komme nå, eller nei, blir litt tidlig. Må vel ruge litt lengere, hehe. Det er bare ventingen nå som virker så lang! Føler jeg har vært gravid ekstremt lenge, og det begynner å bli litt langdrygt akkurat nå. Det blir jo ikke akkurat enklere å være til heller. Kroppen er tung og pusten er tung og alt er ja, tungt. Lille T presser på blæren, lungene og bevegelsene har blitt mer ubehagelige. Søvnen er ikke så god heller, da jeg har mye smerter i bekken og rygg, så hver bevegelse og hver gang jeg snur meg blir smertefull.  AH, jeg gleder meg så utrolig mye til jeg kan ligge uten å ha det vondt.

Jeg hadde bursdag på lørdag og ble da 23 år. Wææ, synes jeg var 18 for bare liten stund siden. Men men.. Jeg hadde ikke den aller beste dagen da, jeg var sliten og humøret var helt nede. Jeg ville nesten ikke feire eller gjøre noe, da jeg bare følte dagen var forferdelig. Men jeg hadde noen gode øyeblikk da, så den var ikke helt bleh. Dagen ble startet med en vaffel frokost, laget av min kjære. Så var det en stund der jeg var alene, da han var på jobb og vi skulle ikke på middag før i seks-sju tiden. Min storebror var så utrolig snill og god og ville spandere på meg og resten middag ute, for å feire meg og gi meg en god dag. Han kom å hentet oss hjemme hos oss, og ga oss full sjåfør service. Han åpnet bil døren for meg, og vi satt bak i s-klassen hans. Det var bare ren luksus, da han hadde rengjort alt og shinet hele bilen. Hehe, følte meg veldig spesiell da. Middagen skulle vi egentlig spise på Sot på Solsiden, men når vi kom dit, fikk vi en teit beskjed. De hadde stengt kjøkkenet. Så da ble vi plutselig uten spiseplass,men så dro vi heller litt lengere inn i byen på Døgnvill. Der har de altså herlige burgere! AH, det er helt sykt. Der hadde vi verdens hyggeligste servitør som også kom med gratis bursdags kake og is etter vi hadde spist burgeren. Hun hadde sett at jeg åpnet gaver og kom så syngende med en kake litt etterpå. Var utrolig stas og jeg hadde det så fint ute. Etter middagen ble vi kjørt hjem og jeg og filip tente lys og så en film før vi la oss. Alt i alt en grei bursdag, selv om mitt humør ikke var helt på topp. 

Har forresten laget en offentlig instagram konto for bloggen om dere vil følge meg der: @ANNITONDEL 

Antrekket for bursdagen min

-Anniken

 


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta