GRAVIDOPPDATERING UKE 35 (34+2) (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

GRAVIDOPPDATERING UKE 35 (34+2)

Heija!

Tredje trimester for meg går sakte, og det er tungt. Jeg vet jeg kanskje burde sette mer pris på disse ukene og at jeg kommer til å savne å være gravid. Men jeg er sliten. Det er ikke det at jeg ikke nytt å være gravid, men det er mye for meg akkurat nå. Selv om jeg også kjenner på det båndet som er mellom meg og henne. Det er godt og jeg elsker at jeg har henne med meg hele tiden. Jeg elsker hvor godt jeg vet hun har det, og at jeg kommer nok til å føle meg tom når jeg er ferdig. Det er faktisk noe helt unikt og spesielt å bære på et barn, og det er en god følelse. Selv om jeg er sliten nå, er jeg også litt der at jeg vil ikke helt at det skal være over helt enda.  

Termin: 24.mai. 2018

Babisen (babygirl TJ): Hun er nå ca 44 cm lang og veier omtrent 2,30 kg. Hun er godt utviklet, da nervesystemet er nesten ferdig utviklet. Hun er veldig livlig i magen til tross for at det har blitt ganske trangt der inne. Men hun har lagt seg ned med hodet og beveger stadig på foter og snur og vrir på seg.

Kroppen og forandringene: Kroppen er tung, jeg har lagt på meg 9 kg til sammen, noe som ikke er all verden, men jeg vokser like vel normalt. Jeg har smerter i bekken og rygg, da magen er framtung og gjør daglige gjøremål litt mer vanskelig enn før. Jeg har vel merket endringene mest på magen(såklart), med at den har plutselig blitt mye større enn den var tidligere. Jeg gikk fra å være ganske liten til at det ble «poff» , stor! Hehe. Pluss jeg har jo fått en del merker, men jeg prøver å bare tenke mest mulig positivt.  

Humør og form: Humøret er veldig opp og ned. Jeg blir fort lei meg og nedfor og irritert. Så det er ikke lurt å irritere meg akkurat nå, haha uff. Formen er ok, jeg er mye sliten og føttene verker veldig. Jeg blir veldig varm også, så jeg har begynt å knaske litt is og drikke myeeee vann.

Cravings: Har egentlig ikke hatt noe spesielt i det siste, da jeg har ikke hatt mye mat lyst. Tror det eneste det er nå som jeg merker, er at jeg har lyst på friske ting, som frukt, tyggis og vann.

Filip: Han gleder seg mye til at hun er ute, slik at han også kan få bygge bånd med henne. Han er veldig støttende og oppmuntrer meg så mye han klarer, når jeg er vrang og sur. Jeg er svært takknemlig for at han klarer å holde sitt humør i sjakk når jeg er så bleh som jeg er akkurat nå. Men så har jeg sagt at jeg bare er utrolig sliten akkurat nå, så det er ikke lett. Jeg setter utrolig stor pris på hva han gjør for meg nå.

Fødelstanker: Jeg er litt redd, men og jeg gruer meg veldig. Jeg snakker mye med jordmor om disse tankene, og jeg vil jo ikke være så redd. Men det er en skremmende ting å tenke på, selv om det er mange kvinner som har gjort det før meg.  Skal på samtale hos føden den 24, der jeg håper jeg får meg beskjed og litt mer forståelse om hva som skal foregå.

Utstyr: Vi har alt, nesten, men ikke alt er satt sammen og montert, men det blir snart. Tenker også på å begynne å pakke fødebaggen så jeg har den klar.

Følg meg gjerne på instagram: @Annitondel

-Anniken <3

  • V
  11.04.2018 kl.16:03
  Takk for at du viser den fine magen din med merker :) Jeg er en uke bak deg og på samme måte som deg så spratt magen plutselig frem! Jeg har derfor fått en del merker, men prøver å ikke bry meg for mye om dem. Allikevel plager de meg litt når jeg ser meg i speilet, men så ser jeg deg med dine merker og da skjønner jeg at det gjør jo faktisk ingenting! Man er jo like fin uansett :) Lykke til med resten av graviditeten og fødsel!
  11.04.2018 kl.17:11
  ja jeg har funnet ut at det er ikke strekkmerkene som gjør meg meg. Jeg er like fin og like god nå, som før og jeg vet at det er likevel verdt merkene. Jeg venter ei datter som jeg kommer til å ha mye kjærlighet for <3 jeg håper du ikke står å stirrer i speilet alt for mye som jeg gjorde først. Det gjør ikke noe godt for sinn eller noe. Bare husk at du er nydelig, og at barnet i magen har det godt :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta