En måned til termin (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

En måned til termin

Heija!

Ja, det er nå som overskriften tilsier, bare EN måned igjen til termin! Wæ, det har virkelig vært noen harde, emn også gode måneder og jeg føler nå at alt har sust forbi meg. Det virker litt uvirkelig for øyeblikket. Alt er så nærme, men likevel kjenner jeg at det kommer til å gå sakte. Jeg har det ganske tungt nå, alt er blitt litt mer slitsomt, både å bevege seg og sove og i hodet. Men jeg prøver hardt for å ikke la meg synke ned i et hull rett før fødsel nå, for det hadde hvert fall ikke vært bra. Jeg håper å få veldig tett oppfølgning nå framover, slik at jeg ikke sitter med en stor redsel når jeg skal inn til fødsel.  I det siste har jeg faktisk ikke tenkt så alt for mye på det, men jeg har likevel tenkt nok på det, uff. Jeg har hatt en del kramper i foten som har gjort bare, ja, forferdelig vondt. Forrige gang jeg fikk det var jeg og FIlip midt i en GTA session( ja, vi elsker å spille sammen). Og jeg måtte bare kaste fra meg kontrollen, og jeg hylte i panikk og smerte. Filip ble litt satt ut og prøvde godt å få meg til å bare puste og ro ned. Men jeg bare lurer på hvordan jeg skal takle fødselssmertene, da jeg ikke taklet krampen bra. Jeg vil ikke ha panikk under hele fødselen. AH, ja nå bekymrer jeg meg.

Bort i fra alle bekymringene! Jeg skal til jordmor i morgen, det kommer til å bli godt, å bare få pratet ut litt og spørre litt mer. Jeg skulle også på en samtale på sykehuset i dag, men det ble utsatt. Går helt fint, da Filip er på jobb i dag og jeg vil gjerne ha med han der. Jeg har vært veldig opptatt av ar han skal være involvert i mest mulig. At han skal få like mye info som meg. Jeg føler det er mange menn som bare trekker seg tilbake eller ikke blir involvert av kvinnen. Han er veldig engasjert og vil bare det beste for meg. Det er godt å ha god støtte, selv om jeg kanskje ikke setter pris på det, akkurat nå. Humøret mitt har ikke vært helt på topp i det siste, da jeg er rett og slett utslitt og lei, så jeg har vel ikke akkurat vist den beste siden av meg selv. Men jeg er evig takknemlig for at Filip står ved min side, selv om jeg er bleh, og han blir lei.

Akkurat nå sitter jeg å tenker over det faktum at det faktisk skal ligge en baby i sprinkelsengen snart. Det er uvirkelig og helt fantastisk. Om en måned ca, vil jeg ha en datter. En datter som vi gleder oss så mye til å velkomme henne inn til verden. Vi snakker mye om det nå, at vi virkelig ser fram til det å bare møte henne.  Om en måned blir hverdagen snudd om, men jeg gleder meg bare nå. For jeg trives ikke med å sitte hjemme og gjøre ingenting. Det er kjedelig og jeg blir alt for nedfor, da jeg har alt for mye tid til å tenke på ditt og datt. Jeg gleder meg til å gå tur med barnevognen, til å vise henne fram til venner og familie, til å bare nyte de første månedene med henne og se fram til en ny fremtid som en familie.

Senere kommer et innlegg med litt utstyr og litt om fødebaggen.

-Anniken <3


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta