BABYUTSTYRET VÅRT (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

BABYUTSTYRET VÅRT

Heija!

Jeg tenkte jeg skulle vise frem utstyret vi har kjøpt/fått. Vi har vært veldig heldige at mine foreldre og min mormor og onkel har bistått med innkjøpene. Vi har nesten ikke betalt for mye selv for å være ærlig. Det er helt fantastisk. Det har tatt mye av stresset av våre skuldre, siden vi dessverre har hatt noen vanskelige måneder, økonomisk. Jeg jobber ikke nå, og jeg har slitt med å få utbetalinger til rett tid. Er det noen jeg ikke stoler på, så er det NAV. De klarer nesten hver gang å rote til alt, ahh.. Men over til det innlegget egentlig skulle handle om. Vi har fått stellebord, seng, stelleveske, vogn, klær, ja det meste. Stellebordet fikk vi til jul av min mor og far, det er et slikt vi kan klappe sammen og ta med oss, så det er ikke det fancy shmancye stellekommoden. Men jeg er fornøyd, det er med balje, og side lommer til å ha kremer og oljer. Tror det er kjøpt på babyshop, det er i hvert fall Carena stellebord.

(Bilde lånt)

Sengen er kjøpt på ikea, og dyne og sengetrekk er kjøpt på jysk. Klær er kjøpt litt overalt, hehe, har fått mye og kjøpt en del brukt.

Vognen har vi kjøpt fra Jollyroom, noe som noen har reagert på. Jeg føler av og til at vi blir dømt, til at jeg føler at vi er fattige og ikke ønsker det beste for datteren vår. Men det gjør vi! Selv om vi har valgt de billigere alternativene, så er det ikke noe galt. De billige merkene er ikke dårligere, de er bare rimeligere. Jeg føler på det presset om at vi må ha det dyreste og de mest kjente merkene, hvis ellers er vi ikke bra nok. Det sliter på psyken at alle skal ha så sterke meninger om hva vi gjør og velger, det er vårt valg, og vår baby. Så lenge vogna er trygg og god, så har det ikke mye å si om hvilken merke det er. Babyen bryr seg ikke likevel, hun vil bare ha det varmt, trygt og godt. Merket på vogna er BeeMoo, et litt rimeligere merke, men som også har mye bra omtaler. Jeg er fornøyd, synes vogna er kjempefin og enkel å demontere/montere.Det er en kombi/dou vogn, med både sportsdel og liggedel.  Bilstolen fikk vi fra mine foreldre og er også kjøpt på Jollyroom, den har trepunkts sikring og er lett å ta inn og ut av bilen. Perfekt for oss, og jeg er super fornøyd.

Stellevesken er fra Petit Cherie, de hadde dessverre ikke en som var samme merke som vogna, den ble utsolgt på en to tre. Veska er svart, og har stort rom med deler og lommer på sidene. Den er utrolig fin synes jeg, da den ser litt mer ut som en vanlig veske. Vi har også en vippestol/vugge, det er to i en. Vi kjøpte denne brukt og jeg synes den er veldig kjekk. Den tar lite plass og det er så flott at det er to i en!

Bæresele har vi også kjøpt brukt, er fra merke Babybjørn. Hehe, vi slet litt med å forstå hvordan vi skulle ta den på. Var jo som en IQ test den der!  At det skal være så innviklet å bære en baby i sele, haha. Men heldigvis etter mye om og men, så fant vi ut av det.              

Ble ikke det beste innlegget, men men .P

-Anniken <3 • Emeline
  27.04.2018 kl.07:50
  Hvor er t-skjorta di fra :)?
  27.04.2018 kl.11:34
  Den er fra Asos, bare elsker den :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta