BABYSHOWER (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

5

BABYSHOWER

Heija!

Som overskriften tilsier, så ble jeg overrasket med et babyshower i går kveld! Jeg hadde ikke en anelse om at de hadde planlagt det. Jeg snakket med venninnene mine, Kamilla og Nathalie, på telefonen for en uke siden og da snakket vi bare lett om en filmkveld. Så hørte jeg ikke mye på litt så trodde jeg at det ikke ble noe av, men fikk melding noen dager før. Haha, jeg ble i hvert fall lurt trill rundt! Jeg kom til Kamilla i går og når hun åpnet døren, sa hun at Nathalie hadde misset bussen. Haha, som er litt typisk henne, så jeg tenkte ikke over det. Rundet hjørnet i gangen og plutselig kom de ut og overrasket meg. Jeg synes det var så snilt og så utrolig koselig, jeg ble så satt ut. Jeg trodde aldri at jeg skulle få noe babyshower. Det gjorde godt til hjertet mitt, jeg har ikke hatt det supert i det siste, så dette fikk meg til å føle meg utrolig bra. Jeg føler jeg er i litt bedre humør i dag, jeg bare kjenner meg glad. Det er helt fantastisk godt. Jeg har ikke hatt det bra på lenge og det er godt å bare kjenne at jeg er glad litt.

Fikk mye fint til gave å. Fikk litt klær og et håndkle og noen bøker. Fikk en nydelig body og en nydelig liten bukse av to av mine venninner,Ingrid og Anna. Det var fra Polarn O pyret. De var i blå farge, noe som passer ganske bra, da det meste vi har er rosa, haha. Det er et sett som bare er såå søtt! Elsker det!

Fra Oda, som jeg ikke har sett på alt for lenge, fikk jeg to bøker. En barnebok der man kan kjenne på bildene, da de har stoff. Gleder meg til at lille jenta vår er stor nok til å skjønne litt og kunne ta på bildene.  I tilegg til den fikk vi Oppdrag Dory bok, ahhh jeg bare elsker nemo og dory så den boka synes jeg var nesten best, haha. Jeg er såå barnslig, kan hende jeg synes boka er artigere enn jenta vår.

Fra Kamilla og Nathalie, fikk vi en bukse/sprakedress, en strømpebukse og et par hjemmestrikket sokker. Dressen er kjempe søt og helt nydelig. Og det var kjempe kos å få hjemmestrikkete sokker, alltid like stas.

Fra min mor, som også var der. Noe som var så koselig!! Jeg er veldig glad i min mor så jeg satt veldig pris på at hun var der. Men ja, fra henne fikk vi et håndkle, som er i søt babyrosa farge med hjerter. Pluss det er sååå mykt og godt! Har nesten lyst til å ha sånn selv.

Jeg kunne ikke bedt om et bedre babyshower, jeg er bare helt lykkelig nå. Det var så koselig og så artig, jeg koste meg noe utrolig mye. Spiste mye god kake og mega gode hjemmelaga cupcakes, med super digg frosting! Uuuh, naaaam. De hadde til og med laget en bleiekake! Det må jeg si, var imponerende, en kake laget av bleier. De hadde rullet sammen nesten to pakker bleier og stablet de opp og pyntet rundt, med litt godis og tyggis. Tyggis fordi jeg har sykt craving på det, haha. Ikke spør hvorfor.

Alt i alt, vil jeg bare si; Tusen takk til alle som kom i går og til Kamilla og Nathalie som planla det. Dere vet ikke hvor mye det betydde for meg. Dere har hjulpet meg litt ut av et mørkt hull.

-Anniken <3 • Nathalie
  05.05.2018 kl.21:41
  Så godt å høre at du var såååå fornøyd❤️ vi va sykt nervøs selv!!😍❤️
  06.05.2018 kl.12:02
  hehe, va verdens kosligste babyshower! <3
  Grete
  07.05.2018 kl.08:49
  Kamilla og Natalie,dere er gull verdt❤Tusen takk for at dere fikset i stand dette😍
  Kamilla
  07.05.2018 kl.12:19
  Velfortjent, sir æ bare 💕💕
  Grete
  08.05.2018 kl.10:46
  Jaaa enig Kamilla💖  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta