Gravidoppdatering uke 40( 39+2) (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Gravidoppdatering uke 40( 39+2)

Heija!


Lenge siden sist, men jeg har vært veldig opptatt i det siste. Jeg har prøvd å holde meg aktiv og i bevegelse. Det har også vært sykt varmt noe som er litt slitsomt når jeg er høygravid men men. Forrige torsdag var vi hos mine foreldre og grillet og koset oss hele dagen. Det var selvfølgelig stekvarmt ut på platten deres men det var sykt godt å komme seg ut å være med familien. Jeg og filip og mamma og pappa dro også innom tivoliet på Leangen etter maten. Der vant Filip og pappa mange bamser til meg, siden jeg ikke kan ta noen karuseller,haha. Filip tok noen da sammen med et vennepar av oss.
I helga var vi en del med familien min,og grillet og gikk tur. Vi gikk rundt malvikstien ved muruvik, som var en uuurtolig fin tur. Det har vært en toglinje der som de har gjort om til en tursti. Var rett ved havet og det var så nydelig. Var til og med små fiske plasser langs vegen. Der skal vi dra på trille tur noen ganger, da det ikke var noe gronglete plass å gå. Var flatt og godt opparbeidet. Perfekt til en trilletur med lille pia vår 🙂
Jeg har vært veldig lei og sliten, og jeg har prøvd kjerringråd for å få fortgang men det har ikke hjulpet. Hun kommer bok når hun kommer, selv om vi hadde en episode igår da vi trodde fødselen var i gang. Vi hadde vært ute å handlet og kjøpt nye hagemøbler, som btw, ble kjempefine på uteplassen vår. Vi grillet litt og satt ute også skulle jeg ta en dusj siden ejg var så varmt at jeg tror jeg smeltet bort, haha. Men så fikk jeg en lekkasje, jeg sto i dusjen og hadde ikke rukket å slå på vannet enda. Jeg var i tvil om vannet hadde gått eller om det bare var en lekkasje eller noe annet. Så jeg ringte føden og fikk beskjed om å sitte i ro en times tid, så gå litt og se om drt kom mer vann,men det gjorde det ikke og jeg fikk ikke noen rier. Ble litt skuffet da jeg hadde likt å kunne fått ut babisen nå. Jeg trodde hun var klar for å komme til verden, men det var hun ikke. Så her er jeg, fortsatt like gravid, haha. Må si at jeg veldig veldig lei og er så klar for at hun skal komme nå. Jeg har så vondt i føttene og i bekkenet og i ryggen. Begynner å bli veldig tungt p bære. Jeg er bare så redd for at jeg skal gå over tiden, for akkurat nå kjenner jeg at det klarer jeg ikke. Det er så ille og så fælt å være meg nå, uff..jeg vet det høres drastisk ut men det er det.

Termin 24.mai. 2018

Babisen: Jenta vår er nå ferdig utviklet og klar for å komme. Hun veier rundt 3 ca, mer eller mindre. Hodet er nå festet og hun ligger klar. Men likevel føler jeg hun kommer til å bli en stund til.

Kroppen og forandringer: Kroppen er tung, sliten og har en del tigerstriper men også veldig klar for fødsel. Pusten er tung og det er mye press på blæren. Og det er mye vanskeligere å utføre vanlige oppgaver, slik som husarbeid og bare være sosial. Jeg er ekstremt sliten og lei så ikke alt er supert.

Humør og form: Jeg er lei!! Veeeldig lei! Det er virkelig på tide at jeg blir kvitt dette. Jeg vet drt høres litt fælt ut men jeg klarer snart ikke mer. Jeg føler meg helt forferdelig og jeg drar ned alle rundt meg. Jeg vil bli ferdig, slik at kroppen kan begynne å bedres. Jeg vil ligge på ryggen, jeg vil ligge uten å ha vondt. Ahhh jeg vil bli ferdig.

Cravings: TYGGIS! Her går det mye i Spearmint tyggis for tiden. Hahaha, vet ikke hvorfor XD

Filip: Han er klar for at jenta vår skal komme , er utålmodig, hehe. Han er også min klippe, uten hans støtte eller tilstedeværelse ville jeg vært lengere ned. Jeg har ikke hatt det bra, jeg har vært sliten og lei og da er humøret dritt. Han er så flink og så god til å bare la meg sutre og vite når han skal gi meg ekstra oppmerksomhet. Jeg vet han er litt lei selv og det forstår jeg godt da jeg alltid er i så dårlig humør.Fødselstanker: Jeg er ikke like redd nå. Jeg er redd, men ikke like mye som jeg var for en måned siden. Da var jeg helt fra meg, men nå er jeg så lei og så klar for neste steg at jeg er sikker på at det kommer til å gå bra. Jeg er sikker på at jeg klarer fødselen, det er så mange før meg som har gjort det. Pluss jeg skal få mer oppmerksomhet og de på sykehuset vet allerede om meg og at jeg kommer. De vet hva jeg sliter med og hvordan jeg er.Imorgen er det 17 mai og jeg håper virkelig ikke at hun kommer da. Haha jeg som egentlig har lyst til at hun skal bli født. Men på 17 mai? NEI. Det håper jeg ikke. Det blir også veldig rart og ikke skal ha på seg bunad i år. Har brukt festdrakt og bunad hele mitt liv, så det er rart å skal bare bruke en kjole. Jeg har kjøpt en kjole på salg, da jeg ikke egentlig orker å bry meg så mye for en dag. Jeg er uansett veldig sliten og lei, så jeg orker ikke mye. Planen er vel bare en finere frokost og så bare være med familie og venner.

-Anniken ❤


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta