Termin? (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Termin?

Heija!

Beklager for mitt fravær men jeg har virkelig ikke hatt inspo eller ork til å skrive noe spesielt. Det har jo selvsagt skjedd en del siden sist, og tenkte at nå kan jeg kanskje skrive litt. Som overskriften sier så er jo terminen gått forbi. Whaat.. Det har gått sykt fort unna disse månedene, selv om den siste her nå har gått så sinnsykt sakte. Jeg er veldig lei og veldig sliten. Det er virkelig på tide at denne babyen kommer ut, hehe. Jeg sover ganske dårlig, har vondt i rygg og føtter og er bare rett og slett drit lei. Det klør og det er hovent overalt og jeg får bare mer tigerstriper overalt. Synes det begynner å bli nok nå. Synes jeg kan bli ferdig med denne graviditeten. Vi har vel gått å håpet på at hun skulle komme tidligere, har prøvd ut maaange kjerringråd men ingen som har funket til nå. Det er jo ikke noe som er bevist som skal ha funket, så man får vel egentlig bare vente på at babisen i magen er klar.

Jeg hadde forrige lørdag til søndag,modningsrier i 12-13 timer. Noe som var bare plagsomt og vondt. Vi hadde jo troen på at nå begynte fødtselen men riene dabbet av og sluttet helt ut på søndagen. De ble heller ikke noe vondere eller tettere. Jeg ble ganske nedfor og lei da jeg var så innstilt på at det skulle skje og at vi skulle få møte jenta vår. Men her sitter jeg. To dager overtid. Jeg er lei, jeg er sliten og jeg bare vil ikke mer. Det er vanskelig nå. Jeg føler for å legge meg ned å grine og gi helt opp,men jeg vet det ikke er noen nytte å bare gi opp. Det eneste jeg kan gjøre er å slappe av,spise godt og vente til hun er klar.

Jeg vet dette blir et kort innlegg men jeg har bare virkelig ikke noe inspo og ork til å skrive en del. Er ikke godt å gå på overtid, man blir bare rett og slett utslitt. Bådr fysisk og psykisk.

-Anniken❤


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta