Baby baby (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Baby baby

Heija


Sitter nå med en sovende baby ifanget og slapper av. Det er lenge siden jeg har skrevet men nå tar jeg sjangsen. Det skjer mye for tiden og tiden renner fort forbi. Lille jenta vår er allerede seks uker gammel og har utviklet seg så mye. Hun er perfekt og nydelig men også litt slitsom av og til. Jeg føler det er lov å si det. Det er kanskje tabu å snakke om at babyen din er vanskelig og du blir lei og sint og frustrert. Men innerst inne vet hver mamma hvordan det er. Man elsker barnet sitt høyere enn noe annet, men det er lov å være sliten og lei. Det er noe jeg kjenner på litt. Mest om kvelden, etter en lang dag. Kanskje har hun vært rolig men det er bare det å ha ansvaret hele tiden som kan være slitsom i lengden. Heldigvis har jeg min bedre halvdel som støtter og hjelper men av og til jeg hodet og kroppen utslitt. Dette er lov å være, det er lov å spørre om hjelp, det er lov å innrømme at nå trenger man pause, kanskje bare en time eller to. Vi har fått mye hjelp og avlastning og jeg setter så stor pris på det. Jeg takker alle rundt meg som hjelper til og støtter oss i denne nye perioden av livet vårt.

I det siste har Thea Johanne utviklet seg utrolig mye. Hun er mer våken, mer oppmerksom og hun har begynt å gi mye øyekontakt og hun smiler. Hun bare elsker å se på uroen sin og hun elsker lyden av ene grise bamsen vi har. Det er bare helt fantastisk å se hvor mye hun utvikler seg, også litt skummelt hvor fort det har gått. Bare litt siden kom hun til verden og var bare etter mat og søvn. Nå er det mye mer. Hun sover jo en del, men når hun er våken kan man leke lett, kose og bare hygge seg. Det er ikke bare søvn, mat, bleieskift og gråt. Jeg synes denne tiden er morsommere enn nyfødt perioden. Den var lang og tung. Mye gråt da hun hadde mye luft i magen.
Jeg gleder meg mye til tiden framover og ser frem til utviklingene.
Skal prøve å komme med en nytt innlegg om hvordan jeg har det, våde fysisk og psykisk snart.

-Anniken ❤


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta