Trening i barseltid (anniitondel) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Trening i barseltid

Heihei, alt for lenge siden sist, men bloggen er ikke blitt prioritert. Lille jenta vår er nå blitt fem og en halv måned og tia har gått unda som det suser. Likevel føler jeg at lite har skjedd på en annen front. Jeg så for meg treningen ville fungere godt, men for meg har den ikke. Jeg ville såå tilbake til den kroppen jeg hadde når jeg var gravid. Jeg sa alltid at det ikke kom til å bli vanskelig å trene seg tilbake, meeeen lite visste jeg.
Barseltiden har vært noe av det hardeste og mest slitsomme jeg har gått gjennom. Det er ikke energi nok til alt jeg vil og heller ikke tid. Visstnok har jeg vel tid på dagen når jeg og litja er sammen, men det å må passe henne mens jeg trener har ikke fungert. Jeg får det ikke til, blir så utrolig sliten og får aldri bli ferdig. Noe som er ganske normalt da en baby er noe å uforutsigbart. Men så er det jo de mødrene som klarer alt, trene, passe baby, spise sunt og variert og klarer å holde tritt med alt. Stor hyllest til de mødrene, dere er utrolig!
Men sånn er ikke jeg. Jeg er dødssliten,utmattet og klarer ikke å gjøre alt jeg burde gjøre. Jeg har ikke gode spisevaner akkurat nå, jeg trener alt for lite og jeg orker nesten ikke å gå tur med vogna mer. Jeg har kjent litt på den følelsen av å virkelig feile. Og det har jeg. Mitt mål er ikke nådd, mine forventninger er ikke nådd og jeg er skuffet og meg selv.
Men så skal det være visst at jeg har en glad og god baby, som har en mor som er der hele tiden. Kjærligheten og smilet hennes er det som holder meg oppegående. Takk for deg min lille venn❤


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 r, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Flg meg p Instragram: @Annieetondel Lik bloggen p Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta