anniitondel - hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Heija

Ville bare fortelle litt om hvordan helgen min var. Var på min første time hos jordmor på fredag og det var virkelig godt å endelig få snakket om det jeg ville, om det som bekymret meg. Jeg får en tett oppfølgning derfra pga tidligere plager, noe som er helt topp! Det er godt å ha noen som vil høre på hva jeg har å si og betrygge meg litt, enn bare samboer. Greit nok å snakke med han, men det er ikke alltid like lett. Jeg føler jeg bare plagsom som nok en gang er nedfor eller litt lei. Jeg er full av hormoner som tar over, og det er ikke lett å bra å oppfattes som sint og lei og sur hele tiden. Det er faktisk vanskelig, og fælt å ha det slik.
Men å dra til jordmor var et nytt skritt videre og det betrygger meg å vite at jeg har noen å gå til framover, og at jeg får hjelp og kan begynne å planlegge mer framover. Fødsel, trening, oppfølging osv.
Selv om jeg ikke fikk spurt om alt jeg ville så følte jeg det var en fin time å begynne med. Jordmor var veldig vennlig, hørte på det jeg sa og var svært forståelsesfull.Lørdagen besto av ganske lite, vi merket av ene delen på bilen hang litt så, vi bestemte oss for å ikke kjøre så mye. Litt kjedelig å være inne en hel lørdag, men vi fikk kommet oss ut litt mot kvelden, da vi dro en tur til mine foreldre. Noe som alltid får meg i godt humør. Jeg elsker å snakke med de, pluss jeg føler meg alltid så hjemme når jeg er der. Kanskje ikke rart når det er barndomshjemmet? Vi skulle egentlig bare hente noe å så dra, men endte opp å være der en god stund. Fikk mat og godis, noe som var kjempesnilt. Og jeg koser meg alltid såå mye der, så hjalp veldig med å heve opp den litt triste lørdagen.
Søndagen var litt mer aktiv, da jeg og filip gikk en koselig liten tur rundt der vi bor. Fikk med oss en nydelig tid av døgnet da solen var akkurat på vei ned og lyset var kjempe fint. Det var ganske kaldt, men det var virkelig godt å komme seg litt ut å bevege på seg. Jeg har ikke vært så alt for flink på å røre meg i graviditeten, noe jeg vil bli mye flinkere på! Så var det kjempe godt å komme inn igjen å ta en varm kopp kakao.


Jeg hadde litt bekymringer utover dagen på søndag, da jeg i det siste har kjent lite liv i magen. Jeg var blitt vant til relativt mye liv hver dag, og plutselig så stoppet det. Det er ikke et godt tegn i mitt hode, og jeg var veldig nede. Jeg ringte legevakta og fikk beskjed om å drikke noe søtt og legge neg ned. Dette hjalp, da sukkeret fram provoserer bevegelse. Det betrygget meg litt, men jeg har fortsatt kjent lite liv og det bekymrer meg enda.
Senere på søndagen dro vi, sammen med en kompis av Filip, på bowling 1. Der kjørte de gokart mot hverandre og vi spilte litt bowling etterpå, som jeg vant!! Med to poeng hahaha! Det var kjempekoselig og det var gøy å gjøre noe annet på en søndag enn å bare stirre på tven.Jeg har følt meg veldig nede de siste dagene, da det er så mye som bekymrer meg. Det er mye rot i hodet mitt og jeg går konstant å tenker og tenker. På babyen, på meg, på jobb, penger, bil og at jeg ikke har hatt så mye matlyst i det siste. Er det noe uvanlig når man er gravid? Bør jeg ringe legen, med tanke på lite bevegelse og lite matlyst? Jeg håper at ting vil ordne seg, men akkurat nå føler det er så mye som ligger å plager meg.

Jeg har også fått en pakke fra zalando, men tenker å legge ut innlegg om det senere.

-Anniken❤

 • 0

  Heija

  Liten oppdatering.
  Siden sist jeg skrev har mine bekymringer senket seg litt. Jeg har ikke vært like paranoid, da jeg har endelig begynt å se forandringer på magen. Den har blitt mye mer rund, og det vises virkelig at det vokser ei lita jente der. Men det var tungt å tenke på, for jeg er jo ikke kjempestor nå heller og jeg trodde at det kanskje kunne være noe galt med henne. Jeg så for meg at kanskje hadde hun ikke vokst normalt, jeg spist for lite og hun ikke hadde fått de næringene og vitaminene hun trenger. Men vi var hos ultralyd igjen nå i går, da vi fikk tilbud å være med å lære studenter , eller de fikk øve seg på ultralyd på meg. Synes det var veldig greit synes jeg, altså man må jo få lært opp morgendagens jordmødre også,pluss vi fikk timen gratis med fler bilder og ekstra tid til å se på lille jenta vår. Bare kjempe stas! Det var fire studenter som tok tur på å gå gjennom en vanlig ultralyd og synes alle var veldig flinke, viste hensyn og var veldig vennlig og spurte ofto om jeg hadde det greit. Jeg har troen på at de kommer til å bli supre nye jordmødre.

  Jeg er snart i uke 24 og jeg føler alt går så utrolig fort unna for øyeblikket. Det kjøpes ting og det planlegges og det skjer mye som jeg ikke helt har klart å hold følge med, hehe. Skal nå til min første time hos jordmor imorgen, og det skal bli spennende. Jeg håper å kunne få fortelle litt om hvordan jeg har hatt det å få litt mer hjelp, spesielt med litt fødselsangst osv. Det er en skummel tid jeg skal inn i og det friker meg ut litt av og til. Jeg er redd for smerten jeg kommer til å ha, redd for om noe vil gå galt, redd for at jeg ikke er sterk nok til å klare fødselen. Jah, ganske mye altså. Men jeg regner med det er normalt å bekymre seg litt som førtegangsfødende.
  Hva er normalt å spørre jordmor egentlig? Er det noen som kan fortelle litt om sin opplevelse og dele litt. Tror det hadde hjulpet meg mye. Føler jeg ikke helt har fått med meg alt jeg vil spørre om. Fint om noen ville dele litt med ei litt forvirret ei,hehe.


  Over til litt annet, har gjort litt mer innkjøp til babisen vår. Vi var så heldige at min mormor ville spandere på oss en ny sprinkelseng og madrass. Det er utrolig snilt og vi setter pris på det. Pluss vi har også fått vogn fra Filips mor, noe som hjelper kjempe mye.
  Vi var på en tur på ikea i går og valgte ut seng med mormor og mamma, da kjøpte vi ei hvit og solid seng som kan justeres. Bunnen kan heves og senkes, noe som er supert da vi kan ha den i flere år ettersom hun vokser. I starten kommer vi til å bruke ene delen fra vognen til å legge henne ned, for hun er jo ikke alt for stor til å begynne med,hehe. Etter å ha plukket ut seng, valgt vi madrass og gikk litt å så på leker og litt mer. Min mor gleder seg veldig til å møte sitt første barnebarn, tror hun synes det er veldig stas. Samme med min mormor, hun blir jo oldemor og det må jo være veldig spesielt. Tror begge kommer å skjemme bort jenta vår. Akkurat som besteforeldre skal egentlig.


  (bilde lånt fra ikea)


  Det ble jo en liten tur på City Lade etter Ikea, der vi dro innom Barnas hus. Mye der koster veldig mye og det er litt grunnen til at vi ikke har kjøpt mye i butikk. Jeg er stadig innom Jollyroom da jeg synes de har veldig mye fint. Pluss nå har de hatt januarsalg og mye til opptil 70% rabatt. Jeg skal kjøpe litt når lønnen kommer inn. Jeg føler jeg ikke har fått kjøpt så mye selv og jeg er litt lei meg for det. Det er jo greit at foreldre osv kjøper de store tingene, men de små synes jeg virkelig at vi som venter barnet kan få lov til å kjøpe. Det har jeg tross alt gledet meg til, å kjøpe inn vippestol, babygym, leker, utstyr osv. Uansett om det blir kjøpt for meg kommer jeg til å kjøpe det jeg vil ha uansett. Jeg må få lov til å kjøpe inn til min egen datter.Vi gikk også innom Polarn O. Pyret, og der kjøpte vi en liten genser som jeg og Filip har sett på siden før jeg i det hele tatt ble gravid. Den er bare suuuuuper søt! Har ei søt lita bie på fronten. Elsker den! Inne på HM hadde de også salg som vi jeg og mamma ble helt gal i. Vi så utrolig mye fint og søtt og vi så for oss allerede neste jul og til sommern. De hadde bare verdens søteste kjole, og en super fluffy bolero til å ha over. Ååååh! Jeg gleder meg sånn til å kjøpe masse søte små kjoler!
  Mormor kjøpte en liten heldress som er myk og god, en skikkelig kosedress. Det er en Ole Brum dress og bare helt herlig!  -Anniken❤

 • 0

  heija!

  Jeg hadde en liten periode i uken her da jeg var veldig redd. Redd for at alt var galt. Jeg vet ikke hvorfor alle disse tankene kommer, men av og til bare tar de over. Det jeg friket over var at jeg synes jeg var så liten. At magen min ikke er så stor som jeg hadde sett for meg at det skulle være nå. Jeg mener,jeg er jo over halvveis og jeg hadde håpet på å se litt mer forandring. Dessverre har jeg sett på andre gravide,på sosiale medier og sammenlignet med de. Noe som er et av de dummeste tingene man kan gjøre. Jeg har ikke godt av det ihvertfall. Jeg har ikke godt av noe av det som står på sosiale medier og nettet. Ahh jeg som var så flink å holdt meg unna disse tingene.
  Så jeg var i smålig panikk en liten stund. Er det noe galt? Har babyen det bra? Hvorfor er ikke jeg så stor som andre?
  Men etter å ha snakket med samboer og min mamma, har jeg roet meg ned. Vi skal til legen på onsdag og jeg er ikke like nervøs som jeg var for litt siden.

  Jeg har aldri vært den største personen og har egentlig aldri veid veldig veldig mye. Når jeg fikk snakket om det som bekymret meg, magen alt for liten osv, så er det nok en god forklaring på det. Jeg er tross alt førstefødende og en liten person. Jeg er kort btw, så dere vet det haha. Men uansett, jeg vet at alt bare var mye tull ball jeg hadde laget meg i hodet. Det er ikke alle som vokser og blir kjempe store når de er gravide. Folk er jo tross alt forskjellige og man skal ikke sammenligne seg med andre hele tiden. Kanskje vil jeg vokse ekstremt mye framover og tenke tilbake på denne tide da jeg var liten og ønske jeg var sånn. Hahah, det sies det er veldig tungt på slutten, med all den vekten mot rygg og ben og bekken. Så det er ikke akkurat noe jeg gleder meg til, men jeg ser frem til å vite og se at jenta vår utvikler seg.

  Noe annet som plager meg er litt det presset om å være den "perfekte gravide". Følge masse mammablogger, mamma grupper på facebook. Være med en haug med andre gravide. Det er som om jeg MÅ være med bare gravide, fordi de vet hva jeg går gjennom. Joda, greit nok det, men kommer ikke til å snu hele livet mitt rundt bare pga det. Kan jeg ikke være med de vennene jeg har? Må jeg virkelig sosialisere meg med en masse folk jeg kanskje ikke har mye til felles med, unntatt graviditeten. Jeg er en sjenert og introvert person, det er faktisk ikke så alt for lett for meg å bli kjent. Jeg føler at jeg er bare i veien, at jeg plagsom. Det er ingen god følelse men sånn er jeg bare. Og det er vanskelig å forandre seg, pluss jeg vil ikke bare forandre meg helt om bare fordi jeg er gravid og må henge med alle vordrene mødre. Uff jeg må høres virkelig fæl ut, å si sånt. Men jeg er kjempe redd, det er så mye som skjer og jeg vil virkelig ikke presse meg selv noe mer enn det jeg trenger.

  Kommer til å legge ut litt mer innkjøp osv de neste dagene🎀

  -Anniken ❤

 • 0

  Heija

  Beklager for at jeg har vært litt stille et par dager nå,men jeg har hatt veldig vondt i hofta og bekkenet og det har vært veldig slitsomt. Det har vært noen tunge dager og jeg har virkelig ikke hatt noen inspisrasjon til å skrive mye dessverre. Jeg har måttet lytte til kroppen og tatt det veldig med ro. Jeg skulle jo egentlig jobbe i uken her å,men må ha stått over alt. Det fortviler meg da jeg vil så gjerne dra på jobb. Det er virkelig ikke gøy å sitte hjemme hele tiden. Føler meg litt innestengt til tider og det blir kjedelige dager. Jeg og Filip prøver jo å gjøre det beste ut av dagene, være litt ute, få dagen til å gå, men av og til går de sakte. Spesielt nå når jeg har fått så vondt som jeg har. Når jeg går er det smertefullt, og jeg prøver å ignorere de og ha det bra. Men jeg har ikke alltid det.
  På tirsdag presterte jeg å falle i trappen ned til inngangsdøren. Den var tykk med is og jeg datt rett på rumpa. Det var virkelig ikke godt. Filip måtte bære meg inn til sofaen , legge puter rundt meg å trøste meg. Jeg fikk slike sterke smerter at det kjentes ut som jeg skulle besvime en stund. Jeg ble svimmel, og helt sliten. Siden da har jeg hatt problemer med å gå og hatt veldig vondt. Men jeg klarer å gå, bare jeg må bruke en evighet for å flytte på meg.


  Bekkensmerter er ikke en ting å kødde med. Det har jeg merket. Det er en av de verste tingene som kommer med graviditeten, er jeg sikker på. Ihvertfall en av de verste. Og det er ikke alt for mye man kan gjøre med det heller. Lindring kan man, men ikke alt fungerer i lengden. Men råd jeg har fått er ; ved sterke smerter og for rask lindring, bruk noe kaldt. Som is eller en kald klut mot stedet. Lett massasje i 20 min. Varmt vann og trening i basseng skal være veldig bra. Hvis ikke mye av kjerringrådene demper smertene, anbefales man til fysioterapeut.
  Jeg har ikke vært til fysio enda, vet ikke om jeg skal det. Det er en vurdering jeg vil ta ettersom hvor vondt jeg har det framover. Jeg ser an om hvile og kjerringråd for nå.

  Jeg beklager for at innlegget bare handlet om mine smerter,men jeg har virkelig ikke mer å fortelle om akkurat nå.

  -Anniken❤

 • 4

  Heija!

  En liten oppdatering er vel på tide med nå!
  Jeg er i uke 22 og er over halvveis i graviditeten. Det begynner virkelig å gå opp at jeg faktisk er gravid. Kroppen forandres mer for hver dag som går og jenta vår vokser mer og mer. Det er en virkelig spennende tid nå, da det sies at det er nå babyen vil bare vokse mer for hver uke som går. Det er også skremmende da mye jeg ikke føler er på stell enda. Men jeg håper jeg får roet nervene når jeg får første møte med jordmor endelig. Jeg har ikke fått møte jordmor tidligere som det kanskje er mer vanlig å gjøre, pga av at jeg fikk beskjed om at jeg kunne gå til legen. Jeg forstår nå at det må en jordmor til stede, som kan dette rett gjennom og kan hjelpe meg med mine ønsker. Jeg er ganske bestemt om hva jeg vil. Fødsel på sykehus, der jeg blir tatt vare på. Blir ingen hjemme fødsel her nei! Og jeg skal ikke føde naturlig. Mener altså uten medisiner og bedøvelser,er veldig redd for smerte selv og vil ha en positiv opplevelse på føden. Noe som mange har synes vært artig å slenge dumme kommentarer mot. "Hvorfor ikke oppleve naturlig fødsel?" " Det som er så vakkert og sterkt. Man får ikke samme opplevelsen". Vel, det er mitt valg og jeg vil ikke sette meg gjennom mer smerte enn nødvendig føler jeg. Om jeg vil ha medisiner og føde på sykehus, så må jeg få lov til det uten å høre at jeg er en dårlig mor og dårlig kvinne. Det er utrolig hvor dømmende noen kan være ang dette. Føler det blir så dumt, fordi hver person er forskjellig!  Håper jeg også skal få gå på fødelsforbredende kurs snart å. Jeg aner ikke hva som egentlig venter meg når jeg skal føde. Eller jeg vet jo hva som skal skje men det er mye mer jeg må vite, som jeg føler jeg bare har lest litt om enda. Jeg kan nesten ikke skrive mye om det, blir bare så bekymret i hodet mitt. Jeg bare krysser fingrene for mer hjelp snart.  Når det kommer til helsa og formen så er den litt bedre men jeg begynt å få mye smerter i hofte, rygg og bekken. Spesielt om nattes tid, da jeg må ligge på sidene og jeg ikke har fått skaffet pute enda så er det ekstremt vondt til tider. Det er en skytende og utrolig sterk smerte fra høyre siden og ned. Noen ganger har jeg så vondt at jeg ikke får til å si noe. Jeg er flink til å holde smertene inne, så jeg har vel hatt mer vondt enn de rundt meg vet. Men bortsett fra det er det bare trøtthet og utmattelse som har vært problematisk. Jeg blir så sliten av nesten ingenting. Det er litt bekymrende men jeg prøver så mitt aller beste å være aktiv og oppegående. Jeg har ikke hatt mye kvalme og slik ubehagelighet og jeg ganske glad for det, men jeg har likevel følt at mye har vært tungt.
  Det som hjelper å kjenne for utrolig aktiv lille jenta vår er. Åhh det er bare så herlig! Jeg elsker den følelsen da hun rører på seg, kanskje sparker meg. Jeg skvetter ganske ofte da , haha , men jeg er så sjeleglad for at hun er så aktiv som hun er. De sier det er en av de beste tegnene på at alt er fint. Så jeg venter spent på neste spark 😊
  Mer vi har gjort til å forberede oss er å skaffe litt mer klær og utstyr. Vi har kjøpt det siste brukt, som er bra for oss. Da vi trenger å se etter kupp, for å kunne spare litt penger på enkelte ting. Da det er dyrt å kjøpe alt nytt. Noe må man selvfølgelig kjøpe nytt men noe er helt fint å kjøpe brukt. Synes det bare er greit 😊

  Noe mer nytt er at vi endelig ble kvitt gamle bilen vår så nå er det endelig på tide å få en god bil igjen😁

  -Anniken ❤

 • 0

  Heija!

  Jeg er ofte sliten og slått ut av graviditeten og det er nå jeg har merket at det har vært godt å ta vare på seg selv litt ekstra enn det jeg har gjort før. Jeg var ikke så flink til å sette pris på meg selv før og det kjenner det på kroppen at det er virkelig på tide å ta litt ekstra vare på seg selv. Graviditeten gjør meg veldig trøtt og sliten og noen ganger er jeg bare helt utslått. Det er dager da jeg tenker at jeg bare vil ligge i senga å krølle meg under dyna. Om natten er det heller ikke helt enkelt å sove godt, da magen har begynt å bli tung. Jeg kan ikke ligge på ryggen pga livmoren som vokser og presser på, som gjør meg bare dårlig og svimmel. Litt dumt da jeg liker så å ligge på ryggen,haha. Men sånn er det bare, jeg kan ikke utsette meg og jenta vår for det.

  Jeg har mye gode masker fra the Body Shop. Jeg bruker som regel bare sminke og hudpleie fra The Body Shop, da det meste behandler huden min godt. Jeg har tidligere brukt mye som har gitt meg dårlig hud, mye kviser og rødhet og utrolig tørr hud. Jeg byttet til en foundation fra The Body Shop for en stund siden, da jeg slet så mye med arr fra gamle kviser og mye tørrhet. Men så byttet jeg ut nesten alt og mye har blitt utrolig mye bedre! Maskene jeg har brukt i det siste er laget av natur stoffer, uten parfyme og urene stoffer som gjør at huden min reagerer. De er avslappende, og gjør huden myk og ren. Elsker de utrolig godt, og er noe jeg bruker tre-fire gang i uken. Ikke alt for lenge, for de er sterke, men nok til at jeg blir avslappet og kan ta det med ro.

  Etter behandling med maskene, vasker jeg ansiktet med en varm klut og skyller bort restene. Jeg bruker et serum fra en serie som heter Tea Tree, som bare består av naturlige stoffer. Det lukter ikke alltid så godt men den er utrolig fin å bruke. Den renser dypt i porene og gir en følelse av at man bare er helt ren. Etter dette tar jeg på en fuktighetskrem, den er utrolig lett og myk og perfekt for min hud.

  Når litt pampering er ferdig, blir det som regel å tulle seg under et teppe med kakao og se på netflix med samboeren <3

  -Anniken <3

 • 0

  Heija❤

  Jeg har nettopp kommet inn i uke 22 og jeg må begynne å finne meg noen klær som passer den voksende magen min. Det har vært vondt i det siste å bruke de gamle buksene mine. Det strammer så mye rundt magen at det er ekstremt ubehagelig. Jeg har jo utsatt å kjøpe meg nye bukser fordi at jeg hadde sett for meg at jeg måtte kjøpe meg dyre gravid/mamma bukser. Men det er ikke mulig. Det er så dyrt! Det er litt skammelig, med tanke på at det er noe vi må kjøpe, noe vi trenger. Akkurat som bind,tamponger og hygiene produkter. Det er noe vi som kvinner MÅ gjennom, selv om du må selvfølgelig ikke ha barn om du ikke vil. Men det er mange, MANGE, som velger å ha barn. Og jeg synes tilbudene skulle vært litt bedre. Hvertfall burde klær og nødvendigheter være billigere.  Jeg har sett nesten over alt, både HM, Cubus, kappahl, zalando, ellos, jah det som er og det er ikke mulig å finne en bukse til en rimelig pris. Jeg skjønner at kanskje ikke 399 ,- er så dyrt , men som regel trenger man mer enn et par. Og da er man plutselig opp i tusenlappen. Jeg vil helst ikke bruke flere tusen på dette. Jeg har jo ikke planer å bruke dette når babyen er født. Kanskje litt rett etter men en stund etter så vil jeg ikke ha gravid mage mer og jeg vil ty til de "vanlige" klærne igjen.
  Heldigvis har jeg funnet ut, etter min frustrasjon og naivenhet, at jeg ikke trenger disse dyre klærne. Jeg kan lik så godt finne meg store klær, til ordentlige priser. Bukser med store strikk og behagelig stoff er det jeg kommer til å holde utkikk etter. Har allerde fått kjøpt inn noe. Noe som er litt løst nå, men som kan funke framover. Og jeg er positiv til dette. Det finnes mye fint der ute som ikke er trange jeans, så jeg tror nok jeg kommer til å klare meg fint. Dessuten er det bare å dyppe seg ned i januarsalgene som foregår og man kan finne mye kupp.

  I går var fikk jeg shoppet inn to nye bukser. En fra HM og en fra Cubus, begge i stretchy mykt stoff med strikk og knyting. Synes det har blitt så viktig med komfort, da gravidmagen kommer til å bringe mye ukomfortable tider og da trenger jeg ikke at klærne sitter feil. Begge av buksene jeg kjøpte er i mørke farger da jeg har en lite kompleks for hvor stor jeg er. Synes det er godt å ha noe som virker slimmende på kroppen. Kall meg dum, men det hjelper på selvtilliten. Den fra HM, er en type harem/jogge bukse i et tynnere stoff som er lett å ha på. Trives godt i den og kostet ikke all verden. Den fra Cubus var litt tykkere, satt litt strammere i lårene, men har et behagelig strikk i midjen som gjør den lett å bevege seg i. Pluss begge har mye plass til en voksende mage.


  Tenker å få kjøpt meg noen tykke strømpebukser og noen basic kjoler framover, for å kunne variere litt og føle meg bra. Strever litt med selvbilde etter som jeg blir større og større. Føler meg nesten bare litt klumpete, men håper dette endrer seg. Derfor jeg vil prøve å ta godt vare på meg selv framover❤

  En liten oppdatering om formen ; hadde sterke smerter i går. Bekken og hofte gjorde utrolig vondt. Jeg var svimmel, skjelven og helt ute en stund. Jeg våknet med en bølge av smerte som gjorde at jeg nesten ikke klarte å stå, og jeg måtte bli kledd på av samboeren. Han satte meg ned på senga med massasje puten han ga meg til jul og fikk myknet opp litt av smertene. Men det var veldig ille, jeg har ikke kjent sånn smerte før og det gjør meg nervøs av og til. Jeg tenker på fødselen og hvor vanskelig det kommer til æ bli når jeg blir bare slått ut av slike smerter. De er nok sikkert ikke i nærheten av det fødsel vil bringe av smerter. Uff er nok ikke bra å tenke sånn, men det bare skjer av og til. Jeg håper å kunne få snakket med en jordmor snart å få planlagt litt nærmere, føler jeg snart går tom for tid.

  Det var litt tanker for idag, vil gjerne høre litt hva dere synes. Kommenter gjerne!

  -Anniken ❤

 • 1

  Heija og GODT NYTT ÅR alle sammen!

  Jeg håper alle sammen hadde ei super feiring i går og nå ligger flat ute på sofaen, klar for et nytt år! Det gjør jeg i hvert fall, selv om jeg vet at det er mye som venter meg i løpet av 2018. Mye jeg gleder meg til, og noe jeg gruer meg litt til. Men uansett så kommer dette året til å bli en helt ny forandring i livet mitt. Lille gojenta vår kommer til våren og det kommer til å bli en fantastisk reise med henne. Vi gleder oss så til å møte henne!

  Selv om en helt ny baby vil jo bety at mye vil forandre seg. Mye av det vi gjør nå, kan vi ikke gjøre. Vi må nok tilpasse oss den nye sjefen i huset utover høsten, hehe. Men det gjør meg ikke så bekymret som jeg trodde. Ja, jeg får ikke den samme friheten som før og jeg har noen som er veldig avhengig av meg, men jeg tror at jeg og samboeren min kommer til å klare dette så bra. Vi er et godt team, selv om man blir litt irriterte av og til, så i bunn er vi supre sammen. Og dette er vi klare for. Vi snakket så mye om det når vi begynte å prøve, at vi ville starte en familie sammen. Det må jeg si, at den følelsen av å kunne skape nytt liv, en datter, det er det herligste som finnes. Jeg elsker han høyt og det å kunne bære vårt barn er rett og slett magisk. Litt klissete kanskje, men det er bare sånn jeg føler det. Kjærlighet altså!

  Ser tilbake på 2017 og jeg vet jeg har hatt et godt år, selv med litt vanskeligheter her og der, men ikke noe stort. Det har vært fylt med mye tid sammen med familie, kjæreste og kos. Jeg husker starten av året var tøff, da det hadde skjedd mye til forrige jul som ikke var hyggelig, men vi kom oss gjennom det og gikk videre. Så ble det mye lykke for meg da jeg fikk begynne å jobbe der jeg jobber nå. Med verdens beste sjef, som er forståelsesfull. Jeg føler jeg tilhører der, mer enn noen andre plasser jeg har jobbet tidligere. Har dessverre vært gjennom en del vonde jobber, med dårlige folk og daglig ledere, så det var helt himmelsk å få komme dit. Nå jobber jeg ikke så mye, pga. dårlig rygg og bekken. Men jeg vet jeg har en plass som setter pris på ansatte. Som gjør det supert å gå på jobb de dagene jeg kan nå. Mot sommeren, som er uten tvil den best tiden på året, ble det mye jobbing faktisk. Men også tid til mye kos. Grilling med familien, tradisjons tur til Alvdal med hele gjengen og så en kjæreste tur til Tusenfryd. Jeg og Filip kjørte ned til tusenfryd og overnattet i en fantastisk leilighet etter noe om og men. Jeg hadde bestilt rom på en super koselig hyttepark (det var det jeg trodde), men viste seg å være et crappy nedslitt rom på et skittent og ekkelt hotell som var koblet med hytteparken som lå på andre siden av veien. Det var nedtur som bare det, så vi måtte bare si at dette var ikke som forventet og vi fikk så en 50 kvadrats leilighet i stedet, som lå midt i hytteparken. Med panorama utsikt og hele pakka! Turen ble reddet! Da var det bare å komme seg til Tusenfryd, som filip aldri hadde vært. Der ble vi så fra morgen til kveld, hele åpningstiden. Det var en herlig tur. Mot høsten fant vi så ut at jeg var gravid og da ble babylykken stor. Det var mye opp og ned, mye redsel, men vi er nå i lykkerus over den lille godjenta vår.

  Det har vært et supert år og nå er det bare å glede seg til nye utfordringer og gleder i 2018. Jeg har tenkt litt på det med nyttårsforsetter, og jeg har ikke mange egentlig. Føler jeg har en del på stell, noe som må fikses. Men mine er så; Mer tid til å gjøre det som gjør meg glad og glede andre. Jeg har en tendens til å være negativ av og til og det skal endres! Har dere noen forsetter? 😊

  Nyttårsfeiringen vår ble ikke en stor fest med mye drikking og slikt i år, det ble tilbragt hos min mamma og pappa, der pappa hadde laget nydelig kalkun middag. Så herlig! Kvelden gikk så ganske rolig for seg, med litt spilling av Politisk Ukorrekt og Speak out. Hahaha, de er noen av de morsomste spillene jeg har spilt. Spesielt i min familie, der vi alle er ganske rare og tar ikke hverandre så veldig på alvor. Det ble jo også litt fyring av fyrverkeri i år, da min bror hadde kjøpt noen bokser. Det er noe med det drønnet av fyrverkeriet som jeg bare digger, haha. Etter å ha spilt litt mer og sett en god film og spist mye godt, var det å kjøre opp til NTNU og se på fyrverkeriet på festningen. Det var dessverre litt skuffende i år, men det var en grunn til det. Tydeligvis hadde en løs hund klart å springe inn ved oppskytingen av det og forsinket alt. Jeg synes det var rart at det ikke varte lenge. Men men hva skal man gjøre. Hadde en super feiring uansett og er glad for å velkomme et nytt år!

  Nå blir resten av dagen brukt til å gjøre absolutt ingenting, haha!

  -Anniken <3

 • anniitondel

  Mitt navn er Anniken og er 22 år, kommer fra Trondheim. Jeg er ei blid og positiv jente, som er opptatt av helse og kropp. Det jeg vil dele med dere er min hverdag og min nye reise, graviditeten min. Følg meg på Instragram: @Annieetondel Lik bloggen på Facebook : https://www.facebook.com/annitondel/

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta